Annonce
Lemvig

Så har Ramme fundet sin nye købmand

41-årige Anita Kornerup-Bang Rasmussen bliver 1. august den nye købmand i Ramme. Privatfoto: Heidi Kristensen
41-årig fra Hjerm skal stå for den nye dagligvarebutik i Ramme, der åbner til august
Annonce

Ramme: Efter knapt to års lukning kan borgerne i Ramme nu se frem til, at der igen bliver liv i byens købmandsforretning.

Selskabet bag købmandsforretningen har netop præsenteret den nye købmand, der skal stå i spidsen for forretningen. Det bliver den 41-årige Anita Kornerup-Bang Rasmussen, der kommer fra Hjerm.

- Det har været lidt op ad bakke at finde en ny købmand. Der har været nogle interesserede, men dem kunne vi ikke få i land. Men vi er glad for, at det er lykkedes, siger Heidi Kristensen, der er formand for selskabet bag købmandsforretningen.

Annonce

Åbner 22. august

Med ansættelsen af den nye købmand er der nu også sat dato på genåbningen af forretningen. Det bliver lørdag 22. august, og dermed har bestyrelsen og den nye leder tre uger til at gøre forretningen klar til genåbningen. Anita Kornerup-Bang Rasmussen er ansat fra 1. august.

Den nye købmand i Ramme er ifølge hendes egen præsentation på forretningens Facebook-side udlært i butik i 2003, og har blandt andet arbejdet i Lidl, Søstrene Grene, Fakta samt Toys'R'Us. Senest var hun ansat i Min Købmand i Hjerm, der lukkede i efteråret 2019. Hun ser frem til at starte i butikken i Ramme og er imponeret over den indsats, byen har gjort for at få en butik igen.

Den tidligere købmandsbutik i Ramme lukkede ved udgangen af oktober 2018, og siden har en gruppe af byens borgere arbejdet på at genetablere en købmand i byen. I de seneste måneder har en gruppe frivillige arbejdet på at renovere butikken indendøre, lige som der er etableret nye parkeringspladser samt bygget et nyt indgangsparti på sydsiden af butikken.

- Folk i byen glæder sig til, at vi igen får en butik, og det bliver skønt at komme i gang igen. Der er også en tro på, at det nok skal komme til at køre, for ellers havde vi ikke lagt så mange timer og penge i projektet, siger Heidi Kristensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Tidligere minkavler i Nørre Nissum: Vi har brug for en afklaring

Debat

Debat: Udbetal hjælpepakkerne nu!

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce