Annonce
Livsstil

Så lykkedes det at sælge sommerhus fra tv-serie: - De sidste ryger inden påske, forudser mægler

Laura Emilie Thomsen og Isse Dahir fra København tilbragte henover sommeren 2019 en del tid på Dakotavej i Hvide Sande, hvor kæresteparret var blandt deltagerne i TV 2-programmet 'Sommerdrømme.' Arkivfoto: Jørn Deleuran / TV 2
Halvdelen af de fire fritidshuse, der udgjorde omdrejningspunktet i TV 2-serien 'Sommerdrømme,' er nu solgt. Et af de tilbageværende huse i Hvide Sande er det, Cassia og Charles fra Frederikshavn vandt.

Hvide Sande: Det tager sin tid at få solgt de fritidshuse, der i foråret 2020 tonede frem på TV 2 i et nyskabende boligprogram med titlen 'Sommerdrømme.'

Men det kan lade sig gøre.

Medejer af LokalBolig i Ringkøbing, Mikael Skaaning Sørensen, var således med til at lukke en handel tæt på juleaften, og dermed får det sortmalede træhus på adressen Dakotavej 45B nu en ny ejer:

Annonce

- Han har kigget på dem alle tre, og vi har været i dialog, siden vi havde åbent hus i foråret sidste år, siger Mikael Skaaning Sørensen.

Udover 45B, der var udbudt til 2.798.000 kroner, frister LokalBolig også med fritidshusene beliggende på 41A og 41B, der koster henholdsvis 2.698.000 og 2.998.000 kroner.

Om køberens valg af netop 45B siger Mikael Skaaning Sørensen:

- Det var primært på grund af materialevalget, der er lidt anderledes. Og så handler det også om udeområder og måden, huset vender på i forhold til lyset.

Budget på 310.000 kroner

I 'Sommerdrømme' rykkede fire par ind i et nybygget, nøgent træhus. Med et budget på 310.000 kroner fik deltagerne til opgave at få hver deres respektive matrikel i Hvide Sande til at fremstå som et drømmested tæt på hav og fjord.

Sejren gik til det nordjyske ægtepar Charles og Cassia Christensen, der strålede om kap med forårssolen, da de i i slutningen af maj 2020 formelt fik overrakt nøglerne til Dakotavej 41B af en salgschef fra byggefirmaet Skanlux.

Historisk set er februar en god måned for sommerhushandler

Mikael Skaaning Sørensen, ejendomsmægler

Et halvt år senere valgte ægteparret dog at sætte deres dyrebare gevinst på 104 kvadratmeter til salg; først hos EDC Hvide Sande og siden hos LokalBolig i Ringkøbing.

- De ryger inden påske, forudser Mikael Skaaning Sørensen, der i juledagene har haft fremvisninger på både 41A og 41B:

- Vi har haft flere i tale, og det har vi stadigvæk. Jeg er meget forhåbningsfuld. Historisk set er februar en god måned for sommerhushandler, tilføjer ejendomsmægleren.

Annonce

Ægtepar fra Troldhede

Det 98 kvadratmeter store 'Sommerdrømme'-hus, som netop er solgt, blev i sin tid indrettet af kæresteparret Laura og Isse. De lagde blandt andet vægt på at præge deres tv-stue i afrikansk stil, og i soveværelset blev der redt op i en væg-til-væg seng.

Maja og Anders Svanborg fra Troldhede stod for indretningen af de 96 kvadratmeter, ægteparret havde at gøre godt med i 41A, der altså nu er udbudt til en salgspris på 2.698.000 kroner.

Ægteparret Maja og Anders Svanborg fra Troldhede stod i sin tid for indretningen af et fritidshus på adressen Dakotavej 41A, der nu er til salg for 2.698.000 kroner. Arkivfoto: Jørn Deleuran / TV 2

Ifølge medejer af LokalBolig i Ringkøbing, Mikael Skaaning Sørensen, var december ikke den bedste måned for sommerhushandler. Men der er lys forude, mener mægleren:

- Jeg tror, vi kommer til at se øget aktivitet henover februar og marts. Det er ikke alle danskere, der kommer på skiferie eller ud at rejse i det hele taget, og så får de måske øjnene op for i stedet at købe et sommerhus.

Cassia og Charles' vinderhus runder om få dage et år på markedet, mens 41A - indrettet af Maja og Anders fra Troldhede - har en liggetid på 228 dage.

Annonce
Sport For abonnenter

Et kig ind i superligaklubbernes akademier: 13 vestjyske talenter står på spring til superligaen

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Søger løbende nye folk: Euro Industries har vokseværk

Lemvig For abonnenter

Frivillige sidder klar: Tingene skal laves i stedet for at blive smidt ud

Sport

Direktør trækker i trøjen igen og gør comeback på håndboldbanen

Lemvig

Nu kan du blive coronavaccineret i Thyborøn

Kommuner tør ikke bygge vindmøller: V og K vil have Folketinget på banen

Sport For abonnenter

Slutspurt hjalp: Mange spillere vil med til indendørs fodboldturnering

Markedet for plantebaserede fødevarer skal vindes på smag: Plantekompagniet etablerer produktion for at kunne udvikle nye produkter

Navne For abonnenter

På denne måde burde alle forlade denne jord: ALS-ramte Knud-Erik Dam sagde tre ord, og tog så afsked med livet

Holstebro

Agnes og Esther uddeler p-bøder... som bilister bliver glade for

Dall: Messerschmidt skal æde skovsneglen

Lemvig

Nørre Nissum-pige blandt udstillerne på Museet for Religiøs Kunst: Dejligt at være tilbage

Holstebro For abonnenter

Gigt-patienten Per: At skulle vente fra august til februar på en undersøgelse - inden jeg overhovedet kommer videre til operationskøen - er helt skørt

Lemvig

Nye kandidater til Lemvig Prisen og opbakning til allerede foreslåede kandidater

Annonce