Annonce
Sport

Så rødt i pokaltriumf: To dage i skammekrogen til assistenttræner

Kim Jakobsen, her i jubel efter sommerens oprykning til 2. division, har fået to kampes karantæne for sit røde kort mod Jammerbugt FC. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Holstebro: Da Holstebro Boldklub i onsdags vandt over Jammerbugt FC i pokalturneringen, måtte assistenttræner Kim Jakobsen under størstedelen af kampen sidde alene i omklædningsrummet og følge med på sin mobiltelefon.

Da Sead Gavranovic i det 33. minut bragte Jammerbugt FC foran med 2-0 efter et, ifølge HB-bænken forkert taget indkast, løb temperamentet af med assistenttræneren. Han for ud af det afmærkede område og råbte af dommertrioen, hvilket hoveddommer Michael Rasmussen kvitterede for med at stange ham et direkte rødt kort.

Dermed fik han ikke lov til at være med til det store comeback, der resulterede i en 4-3 sejr. Og han får heller ikke lov til at være med i 1/8 finalen tirsdag 15. december mod Randers FC.

Udvisningen udløser 36 strafpoint og dermed også to karantænedage i skammekrogen. Karantænen skal i første omgang afsonens i pokalturneringen, men hvis HB taber til Randers skal den anden karantænedag afvikles i forårets første spillerunde i 2. division.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Tidligere minkavler i Nørre Nissum: Vi har brug for en afklaring

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce