Annoncørbetalt indhold

Sådan får du et fedt gymnasieliv

De år hvor vi har gået i gymnasiet tænker de fleste tilbage på, som nogle af de sjoveste og mest mindeværdige år i deres liv. Og derfor er det vigtigt at få det optimale ud af disse tre år, da det oftest vil være en tid du kigger tilbage på, med et smil på læberne. Derfor videregiver vi her et par tips, som vi selv ville ønske at vi vidste i gymnasiet:

Hold fokus og ikke slacke for meget

Der sker tusinde ting i gymnasiet hele tiden, og det kan derfor godt være svært at holde fokus på hvad der er vigtigt.

Og det kan betyde at du begynder at slacke på dine lektier og afleveringer, fordi der også sker så meget andet. Et eksempel kan være at du vælger at mødes med gutterne en aften, selvom du skulle bruge tiden på at lave en samfundsfags opgave.

For man kan ikke løbe fra at ens karakter er noget af det vigtigste i gymnasiet. Derfor er det også vigtig at du ligger en masse fokus på dine lektier og afleveringer.

For selvom det kan være kedeligt at lave alle de opgaver har det en stor betydning for hvilke uddannelser du kan komme ind på efterfølgende. Og når du alligevel sidder i skolen, kan du ligeså godt følge med, da det gør en verden til forskel om sidder på Facebook eller faktisk følger med og rækker hånden op.

Pas dog på at du ikke kommer til at bruge alt din tid på skolen, for til tider skal alle lektierne også nedprioriteres, så der er tid til alt det sociale. Ellers ender du bare med at kun kunne tænke på lektier og skolebøger, når du tænker tilbage på gymnasiet. Derfor er et lille tip også at ligge klart mere tid på de lektier, hvor du personligt halter mest. På den måde halter du ikke efter i nogle fag, og du har samtidigt en masse fritid til det sociale og fester.

Vær social

Gymnasiet er det oplagte sted til at udnytte alle de muligheder der er for at udvide dit sociale netværk. Gymnasiet kan virker overvældende for nogen, specielt hvis man kommer lige fra folkeskolen.

I de første måneder på gymnasiet er der en masse nye indtryk og rigtig mange nye mennesker. Snak med så mange mennesker som muligt, da du ellers risikere at gå glip af nye bekendtskaber og måske en kæreste.

Denne artikel er sponsoreret af Inspo.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.