Annonce
Lemvig

Sæsonafslutning med 12 mål og ny tribune

Tilskuerne på Ramme Stadion fik både en masse mål og en ny tribune, da Ramme-Lomborg-Klinkby spillede sæsonens sidste kamp i serie 3. Privatfoto
Annonce

Ramme: Der var hele 12 mål at glæde sig over i lokalopgøret mod Lidenlund Boldklub, da Ramme-Lomborg-Klinkby serie 3-mandskab lørdag eftermiddag spillede sæsonens sidste kamp.

Men tilskuerne kunne ikke kun glæde sig over en 8-4 sejr, der sikrede hjemmeholdet en tredjeplads i sin serie 3-pulje. De kunne også glæde sig over, at der fremover bliver mulighed for at se fodbold i tørvejr, når de tager turen til Ramme Stadion.

I forbindelse med kampen blev en ny tribune, der med et moderne udtryk bliver kaldt Æ Lounge, nemlig indviet. Indvielsen blev fejret med maner med grillpølser og drikkevarer til de fremmødte.

Tribunen er blevet til i samarbejde med Jysk Energi, der gennem sin sponsorpulje har været med til at finansiere den.

Ramme-Lomborg-Klinkby har også sørget for siddepladser til fodboldtilskuerne. Det er det nærliggende plejecenter Alparken der har fremstillet en mobiltribune med i alt 60 siddepladser, der vil kunne køres hen, hvor der er behov for dem. Det er Alparkens pedel, Bent Christensen, der har fået ideen til siddepladserne. De mobile siddepladser har været i brug i løbet af efterårssæsonen og har vist sig at være populære.

Det var klubikonet Elmer Lange, der fik lov til at klippe den røde snor, der indviede den nye tribune på Ramme Stadion.

Klubikonet Elmer Lange klippede den røde snor til den nye tribune. Privatfoto
Formanden for Ramme-Lomborg IF, Arne Bech Poulsen (til venstre) har taget plads på den nye mobiltribune, som plejecentret Alparkens pedel, Bent Christensen, har fået ideen til. Privatfoto
Annonce
Annonce
Vestjylland

Livreddere gør op med myte

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Der var den forsvundne flise

Lemvig

Brand i udhus i Thyborøn

Lemvig

CrossEyes i Lemvig har fået mere plads

Lemvig

Fire sigtelser til knallertkører

Annonce