Annonce
Sport

Sæsondebut på Monza: Søndag begynder Mikkel O.'s sæson

Mikkel O. Pedersen får italiensk asfalt under dækkene, når sæsonen i denne weekend indledes på Monza-banen ved Milano. Pressefoto: Dirk Bogaerts
Søndag stiller Struer-køreren Mikkel O. Pedersen til start i årets første langdistanceløb, der køres på den legendariske italienske racerbane Monza.

Milano: I weekenden starter årets sæson i GT World Challenge Europe-serien, hvor Mikkel O. Pedersen fra Struer er med på startlisten.

Sæsonstarten bliver et tretimersløb på den legendariske italienske racerbane Monza, der ligger i udkanten af storbyen Milano.

- Den sæsonstart har været længe ventet, specielt efter 2020-sæsonen, som jo ikke bød på så mange muligheder, siger Mikkel O. Pedersen i en pressemeddelelse.

Annonce

Racerkøreren fra Struer skal igen køre en Porsche 911 GT3 R for det italienske Dinamic Motorsport. Andrea Rizzoli er fortsat en af hans makkere i bilen, mens der er kommet forstærkning til i form af den dobbelte Le Mans-vinder Romain Dumas.

Dette betyder, at trioen skal kæmpe i den bedste klasse – Pro-klassen – hvor 17 af de 44 deltagende mandskaber er med.

- Det bliver en hård kategori, og det understreges blandt andet af, at alle tre kørere i vores søsterbil er fabrikskørere, forklarer Mikkel O. Pedersen.

- Denne sæson bliver nok min hidtil største udfordring som racerkører. Der er så mange ting, som skal spille sammen, og vi skal alle tre køre hurtigt i bilen for at være med fremme. Det bliver bestemt ikke nemt. Så kan man godt savne at sidde i Supercuppen, hvor man selv var herre over tingene.

Tilbage i marts havde Mikkel O. Pedersen og det øvrige Dinamic Motorsport en privat testdag på netop Monza, inden man deltog i de to officielle testdage på Paul Ricard. Og med erfaringen derfra i bagagen er struerboen positiv omkring weekendens løb.

- Vi har en mulighed for at komme på podiet på søndag, men det kræver, at alt spiller. Ligesom sidste år manglede Andrea Rizzoli noget på omgangstiderne, men han er heldigvis bedre, når det gælder hans løbsfart. Men det bliver et svært og hårdt løb med så mange gode teams og kørere i feltet, siger Mikkel O. Pedersen.


Vi har en mulighed for at komme på podiet på søndag, men det kræver, at alt spiller.

Mikkel O. Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Endnu en flyttedag for kviktestcenter

Annonce