Annonce
Kultur

Sæsonen er slut: Ungdomsklub lukker ned

Der bliver ikke åbnet i Harboøre Ungdomsklub på denne side af sommerferien. Sæsonen stod til snart at slutte, og derfor ser ungdomsklubbens leder, Peder Hummel, ingen grund til en genåbning. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Der er ikke mulighed for at forlænge sæsonen oven på to måneders nedlukning, siger lederen af Harboøre Ungdomsklub
Annonce

Harboøre/Thyborøn: Der bliver ikke nogen aktivitet i Harboøre Ungdomsklub på denne side af sommerferien.

Sæsonen stod i forvejen til at skulle slutte i denne uge, og derfor ser lederen af Harboøre Ungdomsklub, Peder Hummel, ingen grund til at slå dørene op.

- Vores sæson kører i forvejen fra august til maj, og vi ville kun kunne holde åbent i en uge, så der var ingen grund til at åbne og samtidig leve op til de krav, som myndighederne stiller, siger Peder Hummel.

Han er på sine medlemmers vegne ked af, at sæsonen endte meget pludseligt i midten af marts, da landet blev lukket ned for at inddæmme coronavirus. Og han fornemmer, at især de ældste medlemmer i 9. klasse ærgrer sig over den bratte lukning.

- Det var en træls måde at slutte sæsonen fra den ene dag til den anden. Vi troede jo, at vi kun skulle lukke i et par uger, før vi kunne åbne igen. Men det endte med at blive meget længere. siger han.

- Når jeg taler med vores klubråd, synes de også, at det er enormt træls, at vi måtte lukke så pludseligt, og at der ikke bliver åbnet igen på denne side af sommerferien. De unge trænger til at komme ud og er socialt ramte, men omvendt virker det også til, at de har accepteret, at situationen er, som den er, tilføjer Peder Hummel.

Han tilføjer, at lønninger til personale er en af årsagerne til, at der ikke vil være økonomi i at forlænge sæsonen i ungdomsklubben oven på den to måneder lange lukning.

Peder Hummel håber, at situationen har normaliseret sig så meget frem mod sensommeren, at det vil være muligt at genåbne klubben som normalt i midten af august.

- Men jeg håber ikke, der bliver alt for mange krav om plads, for så kan det blive svært at leve op til det med de lokaler, vi har til rådighed nu, siger lederen af Harboøre Ungdomsklub.

Hos Thyborøn Ungdomsgård har man endnu ikke taget stilling til, om man vil åbne igen. Leder Michael Jakobsgaard vil tage en snak med ungdomsgårdens bestyrelse omkring en genåbning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce