Annonce
Erhverv

Sød nominering til lokal kassedame

Charlotte Bjerregaard fra Spar i Hvidbjerg var med i feltet, da Ugebladet Hjemmet skulle finde Årets Sødeste Kassedame 2021. Det var kunder, der indstillede kassedamen fra Thyholm til prisen. Foto: Xjengis Saliji

Thyholm: Kunderne er ikke i tvivl: Charlotte Bjerregaard i Spar i Hvidbjerg er noget særligt.

Hendes imødekommenhed og humør er så markant, at hun var med blandt de nominerede som Årets Sødeste Kassedame 2021.

Det er Ugebladet Hjemmet, der for ottende år i træk står for kåringen, og ugebladets chefredaktør, Marianne Gram, mener, at netop i år har konkurrencen aldrig været mere aktuel.

Annonce

- Der er så utrolig mange kassedamer, som fortjener anerkendelse. Og i denne corona-tid trænger alle landets kassedamer til ekstra opmuntring. Egentlig burde vi nominere alle landets kassedamer for deres store indsats under pandemien, siger Marianne Gram.

Købmand Michael Sørensen, Spar Hvidbjerg, siger til avisen, at han er stolt over at have en medarbejder, der er blevet nomineret til hæderen af forretningens kunder.

- Charlotte bidrager hver dag med et stort smil og højt humør bag kassen og ude på gulvet, og hun er med til at give kunderne en god oplevelse og stemning i butikken, siger han.

Ugebladet samlede nomineringer til hæderen i januar og har nu udpeget et finalefelt på fem søde kassedamer M/K landet over. Charlotte Bjerregaard nåede ikke med i finalen.

https://modules.wearehearken.eu/dagbladet-holstebro-struer/embed/6827.js
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Lokalbaner ønsker flere penge

Annonce