Annonce
Struer

Søndagens smittetal: Nordvestjysk kommune i top 3

Struer Kommune har søndag den tredjehøjeste coronasmitte pr. 100.000 borgere. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Nordvestjylland: Struer Kommune er de seneste dage rykket op på en kedelig topplacering, når det gælder om at have den højeste coronasmitte pr. 100.000 borgere.

Struer Kommune indtager efter søndagens smittetal fra Statens Serum Institut en tredjeplads - kun overgået af Ishøj og Brøndby. De seneste syv dage er 70 personer konstateret smittet med coronavirus i Struer. Det giver et incidenstal 333,5. Lørdag var Struer nummer fem med 68 smittede på syv dage.

På samme liste falder Holstebro Kommune fra en fjerdeplads til en ottendeplads. Antallet af smittede de seneste syv dage er søndag faldet fra 191 til 176, hvilket giver et incidenstal på 300,8.

Lemvig Kommune bevæger sig også i den rigtige retning. Opgørelsen søndag viser, at der de seneste syv dage er 32 smittede. Lørdag var det tal på 43, så incidenstalllet er faldet til 162,4.

På landsplan er der det seneste døgn konstateret 850 nye tilfælde med coronavirus. Det er et markant fald i forhold til lørdag. Til gengæld stiger indlæggelsestallet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

36-årig havde smidt affald i vejkant

Lemvig

Smittetallet nede på det halve

Lemvig

Fyrede kanonslag af to steder i byen

Annonce