Annonce
Lemvig

Søndagsåbent hele sommeren i Thyborøn

På søndag starter rækken af sommersøndage, hvor butikkerne i Thyborøn har åbent fra kl. 11 til kl. 15. Arkivfoto
Nu starter rækken af sommersøndage, hvor butikkerne i Thyborøn har åbent fra kl. 11 til kl. 15.

THYBORØN: Søndag den 23. juni, der i år tilfældigvis også er Sankt Hans-aften med tilhørende traditioner, er den første i rækken af sommersøndage, hvor butikkerne i Thyborøn har åbent fra kl. 11 til kl. 15.

Det er en efterhånden årelang tradition, der varer ved til og med søndagen efter Fiskedagen.

Allerede her i juni måned kommer flere og flere turister til fiskerbyen yderst på Tangen, og det giver derfor god mening, at butikkerne også har åbent nogle timer hver søndag.

- De stærke attraktioner i Thyborøn trækker jo mange gæster til - og det er både turister fra ind- og udland, men også borgere fra de omkringliggende byer. Så det naturlige flow af gæster ved disse attraktioner kommer også rundt i byen til blandt andet spisesteder og butikker, siger event- og handelschef Mai Lindgaard.

Når vejret så er godt, så slår man sig ned - og hygger sig.

- I Thyborøn er der skabt et meget autentisk miljø omkring havnen, den bynære strand og Bredgade med butikkerne. Og samtidig er der meget kort afstand til de forskellige oplevelsesmuligheder. Mange gæster vil gerne blot slentre rundt i byen, så også i den sammenhæng er det vigtigt og naturligt at butikkerne holder åbent. Jeg synes så også, at specialbutikkerne i Thyborøn generelt har et godt og varieret af kvalitetsvarer, der er med til at gøre oplevelsen ved at kigge inden for i butikkerne ekstra stor, siger Mai Lindgaard.

Sommerudsalget starter i øvrigt i Thyborøn søndag den 30. juni kl. 10.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Grønkjær og Aske måtte se sig slået

Lemvig

Caféen rives ned for at genopstå

Lemvig-Thyborøn For abonnenter

Må hjem og arbejde med angrebsspillet på træningsbanen

Annonce