Annonce
TTH Herrer

Sønderjysk stortalent står på ønskesedlen i TTH

TTH Holstebro har ifølge avisens oplysninger kastet snøren ud efter Sønderjyskes stortalent Aaron Mensing. Foto: Ole Nielsen
Avisen erfarer, at 21-årige Aaron Mensing er en af de spillere, TTH Holstebro har i kikkerten til fremtidens hold. Parterne er i dialog, siger kilder.
Annonce

Holstebro: I efteråret lykkedes det Sønderjyske at ændre kontrakten med klubbens fremadstormende stortalent Aaron Mensing. Ændringen fjernede en klausul i hans kontrakt og bandt ham til sommeren 2020.

Men når kontrakten udløber efter næste sæson, drømmer man i TTH Holstebro om at kunne overtage den dygtige venstreback, der i denne sæson har scoret 151 mål i 27 ligakampe. Avisen erfarer fra flere kilder, at TTH arbejder på at snuppe et af de mest spændende navne i dansk håndbold.

- Det har jeg ingen kommentarer til. Lige nu har vi fuldt fokus på den sæson, vi er i gang med, siger direktør John Mikkelsen.

Samme melding kommer fra hovedpersonen selv.

- Nej, det har jeg ikke lyst til at kommentere, siger Aaron Mensing.

Det er efterhånden ikke unormalt i dansk håndbold, at man skal være tidligt ude for at få fingre i nogle af de mest interessante spillere på markedet. Sidste sommer var TTH Holstebro også tidligt ude i markedet og sikrede sig kontrakter med Allan Damgaard og Johan Meklenborg til den kommende sæson.

Annonce

Plads på årets hold

Ifølge denne avis oplysninger er parterne dog allerede i dialog. Om det så vil lykkes at lukke en aftale med Aaron Mensing er en anden sag.

Den unge mand fra Rinkenæs er en eftertragtet herre i mange klubber, ligesom han selv har luftet drømme om en fremtid i den tyske Bundesliga.

Mensing har i denne sæson været en helt afgørende spiller for sønderjyderne, indtil en skade spolerede resten af slutspillet for venstrebacken. Mensings bedrifter i denne sæson gav ham en plads på årets hold i grundspillet.

TTH har allerede en gang i dette forår været på rov i den sydlige del af Jylland, da man lokkede højrebacken Nikolaj Enderleit væk fra Ribe-Esbjerg, som ellers hellere end gerne havde forlænget med den talentfulde bagspiller. Enderleit tiltræder i Holstebro efter sommerferien på en fire-årig kontrakt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Afløseren har nu 40 års jubilæum

Lemvig

Mand sigtet for at have hash

Lemvig

Lemvig Kommune er giftig

CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Lemvig

Elevernes trivsel er helt i top

Annonce