Annonce
Navne

Søren kåret som årets frivillig: 'Det er folk som Søren, hele foreningsdanmark bliver drevet af'

Søren Møberg blev overrasket af Holstebro Boldklubs U9-spillere, da han fik overrakt beskeden om, at han er udvalgt til årets frivillige af DBU og Arbejdernes Landsbank. Foto: Morten Strægaard
Fodboldtræner og frivillig leder i Holstebro Boldklub, Søren Møberg, blev onsdag overrasket med beskeden om at være blevet kåret til årets frivillige af DBU og Arbejdernes Landsbank.
Annonce

Holstebro: Skolelærer Søren Møberg er en af de 126.000 frivillige rundt om i landets fodboldklubber, som i regn, blæst, hverdag og weekend, investerer tusindvis af timer i at give glæden ved fodbold videre til de næste generationer.

Det gør han, fordi han har lyst, uden at forvente at få ret meget andet end gode oplevelser igen. Men det var lige netop, hvad han fik, da fodboldtræneren for U9-spillerne i Holstebro Boldklub onsdag eftermiddag blev overrasket af spillere og forældre i klubhuset ved Idrætscenter Vest.

Søren Møberg var nemlig en af 50 frivillige i de danske fodboldklubber, som er blevet udvalgt til titlen som "årets frivillige" af DBU og hovedsponsoren Arbejdernes Landsbank.

- Vi vil godt støtte op om det store arbejde, folk som Søren udøver hver eneste dag ude i klubberne. Det er folk som Søren, hele foreningsdanmark bliver drevet af, fortæller filialdirektør Poul Bæksted fra Arbejdernes Landsbank i Holstebro, der var mødt op med en check på 15.000 kroner til Holstebro Boldklub i forbindelse med kåringen.

Annonce

Pizza og sodavand

Derudover fulgte der også en invitation til en kommende landskamp i Parken, inklusiv en ledsager, hvor Søren og de 49 andre udvalgte frivillige skal ind på banen og hyldes af publikum.

For dagens hovedperson kom arrangementet som en stor overraskelse, han vidste slet ikke, at han var blevet indstillet til prisen.

- Jeg troede, jeg skulle herud og mødes med en hjælpetræner, så det var slet ikke det, jeg havde forventet af mødet, fortæller Søren Møberg.

Kåringen blev fejret med pizza og sodavand i klubhuset. Og i det hele taget nød fodboldtræneren, at det for en gangs skyld var ham, der fik al opmærksomheden.

- At være frivillig er en god måde for mig, at være sammen med min søn, og gøre noget, jeg godt kan lide. Jeg gør det ikke for at få ros, men det er nu meget rart at få af vide, at min indsats bliver værdsat på den måde, siger Søren Møberg.


Jeg troede jeg skulle herud og mødes med en hjælpetræner, så det var slet ikke det, jeg havde forventet af mødet.

Søren Møberg, en af årets frivillige.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Fiskeredskaber forsvundet fra fjorden

Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce