Annonce
Sport

Søren Tau skifter til liga-oprykkere

- Jeg har både trænet ham tidligere og set ham i TTH sidste sæson, og når man bliver kåret til årets bedste forsvarsspiller i norsk håndbold, kan man noget rigtigt. Jeg er rigtig tilfreds med at se Tau i Skive, siger Skive-træner Arne Damgaard om nytilføjelsen. Arkivfoto: Morten Stricker

Skive: Efter en sæson i Norge og en kåring til den norske ligas bedste forsvarsspiller vender 35-årige Søren Tau Sørensen tilbage til det vestjyske.

Den rutinerede forsvars- og stregspiller, der har brugt fire sæsoner hos Lemvig-Thyborøn Håndbold og ni sæsoner hos TTH Holstebro, har skrevet en et-årig kontrakt med ligaoprykkerne fra Skive fH.

Tau skiftede for et år siden fra TTH Holstebro til den norske mesterklub Elverum, men vender nu tilbage til dansk håndbold.

Annonce

- Elverum har været en helt fantastisk klub for mig og min kæreste, men vi vil gerne hjem til Danmark og tættere på familien. Vi er blevet forældre og det har selvfølgelig været specielt i en Corona-tid og skabt lidt flere udfordringer, at vi ikke har haft familien i nærheden. I Skive fH faldt den berømte ”pakke” bedst ud, og jeg glæder mig enormt til at komme igang igen og møde mine nye holdkammerater til opstarten i juli måned, fortæller Søren Tau i en pressemeddelelse.

I Skive bliver han genforenet med cheftræner Arne Damgaard.

- Jeg har haft Arne Damgaard som assistenttræner i fire sæsoner, så vi er meget afklaret med hinanden og kender hinandens sider. Fokus og styrke ligger uden tvivl i forsvaret, men Arne behøver da ikke spørge to gange, om jeg har lyst til at løbe med op i den anden ende, siger Tau.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Vikingerne mødte gamle finske kendinger

Kultur For abonnenter

Håndsprit står klar til festival: - Det er mere sikkert her end i Bilka

Kultur

Bogbussen kører igen til august

Annonce