Annonce
Sport

Jørgen Søvndal har mistet gnisten: Langhøjs badminton-eventyr er slut

Jørgen Søvndal har i mange år været lig med eliteprojektet i Langhøj Badminton, men nu er eventyret slut. Foto: Morten Stricker
I en stribe år har Langhøj med stor fart bevæget sig mod toppen af Badmintondanmark, men nu er eventyret slut. Holdejer Jørgen Søvndal har droppet projektet og trukket holdet fra 1. division.
Annonce

Asp: Det er knap syv år siden at Jørgen Søvndal meldte ud, at han ville føre badmintonholdet i Langhøj fra serie 2 til Badmintonligaen. Herfra fulgte en stribe år med oprykning på oprykning, indtil man nåede landets næstbedste række, 1. division.

De seneste to sæsoner har klubben vundet 1. division og kvalificeret sig til ligaplayoffkampene, men uden at lykkedes med at tage det sidste skridt ind i det forjættede land.

Og nu bliver 1. division så punktum for Langhøj-eventyret. Holdejer Jørgen Søvndal har mistet gnisten og valgt at trække holdet.

- Det er mig, der har trukket læsset, og hvis man ikke længere selv brænder for det, så mister man lidt lysten, fortæller Jørgen Søvndal til TV 2 SPORT.

- Man skal være glad for at tage ud og se spillerne. Men hvis man er ligeglad med at tabe, er det ikke så sjovt.

Langhøjs spillere er nu fritstillet til at skifte til andre klubber, mens Holbæk overtager Langhøjs plads i 1. division.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Mystiske felter set fra luften

Struer

Magiske koncerter på plænen

Lemvig

Tyv stak af med bådmotor

Annonce