Annonce
Erhverv

Salget eksploderede op til påske: Søgte medarbejdere mandag - begyndte tirsdag morgen

Der er igen travlhed hos Jespers Planteskole, der har brug for at ansætte nye medarbejdere. Arkivfoto: Morten Stricker
Websalget fortsætter med meget høj fart hos Jespers Planteskole, hvor direktør Jesper Nielsen forventer mindst ti nye ansættelser på grund af ekstra travlhed.

Holstebro: Jesper Nielsen har haft meget travlt i det seneste år.

Og intet tyder på, at freden og roen er ved at sænke sig over Jespers Planteskole, hvor han er direktør.

- Vi har haft meget travlt i ugerne op til påske, og påsken har også været god, selv om vejret ikke var det bedste. Vi bliver ved med buldre frem på websalget. Butikken går også fint, men det er webdelen, der stadig vokser meget, siger Jesper Nielsen.

Mandag bad Jesper Nielsen om vennernes hjælp på Facebook. Han havde brug for nye medarbejdere, der var i stand til at begynde - helst allerede i dag tirsdag.

- Jeg har modtaget omkring 70 ansøgninger. Mit opslag er blevet delt i meget stor stil, og det er jeg meget glad for. De første tre medarbejdere er allerede startet i dag tirsdag, og der kommer flere til de næste dage. Min dag kommer til at gå med at jobsamtaler, siger Jesper Nielsen.

Annonce

Fordobling

Han forventer, at antallet af nyansættelser i denne omgang kommer op på minimum ti.  Allerede for et år siden oplevede planteskolen i Nørre Felding  en stor vækst på grund af nedlukningen. Det gav plads til 35 nye medarbejdere, da mange brugte de mange dage hjemme til at købe planter og haveartikler.

Jesper Nielsen (th.) er positiv overrasket over, at fremgangen fortsætter for planteskolen. Arkivvfoto: Morten Stricker

- Jeg havde ikke forventet, at det ville blive ved med at vækste. 2020 var et rigtig godt år, hvor vi øgede omsætningen 2,5 gang. 2021 ser også rigtig godt ud. Jeg havde mere troet, at det ville finde et leje, der lå under coronaåret 2020, men fremgangen fortsætter, og det skyldes i høj grad salget på nettet, siger Jesper Nielsen.

Væksten i hele landet betyder, at der fremover vil være 11 biler fra Jesper Planteskole på landevejene i Danmark.


Vi har haft meget travlt i ugerne op til påske, og påsken har også været god, selv om vejret ikke var det bedste. Vi bliver ved med buldre frem på websalget. Butikken går også fint, men det er webdelen, der stadig vokser meget

Jesper Nielsen


Den store fremgang på nettet har betydet en fordobling af medarbejderstaben på to år, så Jespers Planteskole vil være oppe på 115 ansatte.

- Det er gået meget stærkt. Jeg er glad for, at der er folk, der kan hjælpe os med kort varsel, siger planteskolechefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

24-årig havde hash og peberspray

Lemvig

Dantrafo kom godt ud af 2020

Annonce