Annonce
Struer

»Sam« har solgt sit VVS-firma til kollega

Jørgen Gravesen (til højre) har overtaget Sams VVS af Kristen »Sam« Villadsen, der fortsætter i virksomheden. Foto: A. P. Christensen

Gravesen Blik & VVS fra Resen overtager Thyholm-virksomheden ,som Kristen »Sam« Villadsen har drevet i 37 år. Han fortsætter i firmaet.

Annonce

Kristen »Sam« Villadsen har i 37 år drevet sin virksomhed med udgangspunkt på værkstedet på Skærshøjvej 5 på Thyholm, men Sams VVS er pr. 1. juli overtaget af kollegaen Thomas Gravesen, der i marts måned i år kunne fejre 10 års jubilæum med sit firma, Gravesen Blik & VVS, der ligger på Makholmvej mellem Resen og Humlum.

»Jeg nærmer mig de 63 år, og på et tidspunkt skulle der jo ske et eller andet med Sams VVS. De skal yngre kræfter til, og jeg er meget tilfreds med, at Thomas har mod på at overtage virksomheden og drive den videre,« siger Kristen Villadsen, der som 10-årig fik tilnavnet Sam, som har hængt ved lige siden.

Annonce

Sam satte tankerne i gang

»Sam kontaktede mig, da vi begge var til en licitation for et godt stykke tid siden, og han spurgte, om jeg ikke var interesseret i at overtage hans virksomhed. Det satte nogle overvejelser i gang hos mig, om jeg havde mod på at blive et noget større firma, men beslutningen blev, at det var en god mulighed for at tage udfordringen op,« siger Thomas Gravesen.

Gravesen Blik & VVS er særligt stærke på blik-delen, mens Sams VVS udelukkende beskæftiger sig med VVS-opgaver, så ved at samle aktiviteterne i samme firma håber Thomas Gravesen både at udvide arbejdsområdet til også at omfatte Thyholm, men også at styrke virksomheden ved fremover at kunne løse flere arbejdsopgaver.

Gravesen Blik & VVS beskæftiger i dag to svende og den arbejdende chef, mens Sams VVS i alt har syv ansatte.

»Virksomheden vil fremover hedde Gravesen Blik & VVS, og jeg er glad for, at Sam har givet tilsagn om at fortsætte i firmaet. Det giver os mulighed for at drage nytte af hans store erfaring og den eksisterende kundekreds,« siger Thomas Gravesen.

Annonce

God løsning

Rent fysisk vil VVS-værkstedet på Skærshøjvej fortsætte, mens blikarbejdet vil have udgangspunkt fra værkstedet på Makholmvej.

»Jeg håber også, at vi får endnu flere kontakter til andre håndværkere i lokalområdet, så vi kan komme i betragtning til at udføre de arbejdsopgaver, som vi har erfaring med og ekspertise til,« siger Thomas Gravesen.

»Vi synes, at overtagelsen er en god løsning for begge parter. Vores medarbejdere er erfarne og dygtige folk, og det er et dejligt hold at stå i spidsen for,« siger Thomas Gravesen.

Der holdes reception i anledning af overtagelsen i begyndelsen af august måned på Skærshøjvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Bil ramte motorcyklist

Annonce