Holstebro

Samlede over 10.000 til Nonboe-retssag på en weekend: - Pengene er ikke det vigtigste

- Jeg kan ikke sove om natten ellers. Det er horribelt. Om så jeg kun fik én ud af de fire-fem millioner kroner, jeg søger i erstatning, så ville det være det værd, fordi det ville betyde, at jeg fik ret, har Jan Nonboe tidligere sagt om sin motivation for at anke den erstatningssag, han tidligere på måneden tabte. Arkivfoto: Morten Stricker
- Det er flot med pengene, men det handler mindst lige så meget om at vise støtte, siger initiativtagere.

Holstebro: Det er sikkert og vist, at der bliver en ankesag fra Jan Nonboes side.

Hvor meget den tidligere indehaver af Diskotek Buddy Holly selv skal punge ud, er til gengæld mere usikkert.

En bekendt, Kristian Bøje, og kollega, Jannick Siems, har startet en indsamling til fordel for Jan Nonboes ankesag. Nonboe mener, at han som lejer ikke kunne gøre for, at diskoteket blev oversvømmet, da en dør brast i 2015. Men han havde ikke gjort indsigelser mod en ny dør, fastslog retten tidligere på måneden og fik derfor ikke en erstatning.

Siden lavede de to kammerater på Facebook indsamlingssiden, hvor beløbet går til at betale for ankesagen, og skulle Jan Nonboe få medhold, så vil beløbet i stedet gå til aktiviteter i Holstebro. Indsamlingen har skullet vente på grønt lys fra Indsamlingsnævnet, og det blev givet i fredags.

- Derfor har der været stilstand, men nu gælder det om igen at få budskabet ud igen. Vi arbejder på forskellige tiltag, og noget af det allerfedeste har været at se de mange bud på, hvordan vi kan gøre, og alle dem der gerne vil hjælpe, siger Jannick Siems.

Penge er der også kommet ind. Siden fredag er der indsamlet mere end 10.000 kroner, oplyser initiativtagerne.

- Der er faktisk en pæn slant over 10.000 kroner. Det er rigtigt, rigtigt flot. Vi modtager selvfølgelig den mindste lille øre med kyshånd, og det er flot med pengene, men det handler mindst lige så meget om at vise støtte. Dét betyder mest for Jan Nonboe - og Kristian og mig. At man vil hjælpe andre, kan vi kun have stor respekt for, siger Jannick Siems.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Video: Se med, når storkeungen spiller død for at blive ringmærket

Danmark

Se video af redning: 20-årig sejler reddet op ad vandet efter flere timer i Ringkøbing Fjord

112

Kvinde sad fast i brønd i en time

Lemvig For abonnenter

Bøvling byder på boksning i biler

Lemvig

Evy blev glemt, når hun bestilte en Flextur: Nu har Midttrafik gennemgået klagerne

Lemvig

Tre strande har det reneste badevand

Annonce