Annonce
Erhverv

Samler det hele i Vinderup Maskiner

Vi samler selskaberne et enkelt sted for at gøre det mere overskueligt for alle parter, siger direktør Jan Pedersen. Arkivfoto: Morten Stricker
Det skal være slut med navneforvirringen. Tre selskaber bliver til et enkelt og kører videre under navnet Vinderup Maskiner. Både i Vinderup og Nykøbing Mors.
Annonce

Vinderup: Med jævne mellemrum kan det være nødvendigt med en forenkling.

Det er netop tilfældet i Vinderup Maskinforretning, der er koblet sammen med flere selskaber med samme ejer. De største selskaber er Vinderup Maskinforretning og Vinderup Skov og Have

Nu bliver det hele samlet under navnet Vinderup Maskiner. Dog med den lille tilføjelse, at Skov og Have er tilføjet som undertitel, når det gælder netop den afdeling. Men det fortsættende hovednavn er Vinderup Maskiner.

- Det handler om forenkling for både kunder og ansatte. Vi samler selskaberne et enkelt sted for at gøre det mere overskueligt for alle parter, siger direktør Jan Pedersen.

Firmaet har også en afdeling i Nykøbing Mors. Her ryger Nykøbing ud af navnet, så det også på de kanter i fremtiden kører under navnet Vinderup Maskiner. Afdelingen i Nykøbing har lige været igennem en større udvidelse på 2600 kvadratmeter.

- Der er kun tale om en navneændring. Vores 45 ansatte er de samme, og varerne på hylderne er de samme, siger Jan Pedersen.

Annonce
Annonce
Lemvig

Boliger er tættere på en realitet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce