Annonce
Holstebro

Sanger, revyskuespiller og nisse synger julen ind i kirke

- Du er sikker på at komme i det rette julehumør, når Trine Gadeberg sammen med sine musikere inviterer indenfor i varmen til deres hyggelige julekoncert i en hjertevarm og stemningsfyldt atmosfære, lover arrangøren af julekoncerten. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg/Ritzau Scanpix
Mandag den 7. december arrangerer Måbjerg og Ellebæk Sogne julekoncert i Ellebæk kirke med Trine Gadeberg.
Annonce

Elllebæk: Hun spillede rollen som nissen Pyt i DRs julekalender i 2003. På hendes CV står der blandt andet også musicalskuespiller, revyforfatter og -skuespiller, koncertsanger og ophavsmand til og partner i showensemblet City Singler.

Navnet er Trine Gadeberg, og hende har Måbjerg og Ellebæk Sogne inviteret til at komme i Ellebæk Kirke mandag den 7. december klokken 19.30 og holde årets julekoncert.

Der er tradition for julekoncert i kirken, men koncerten i år vil være præget af corona-restriktionerne.

- Vi ved, at det absolut ikke er tiden for tætpakkede kirkerum med den særlige atmosfære, som det giver. I stedet kan man trygt og godt sidde og lytte i samme kirkerum og nyde samværet med afstand, siger sognemedhjælper Lissy Hauge Jensen i en pressemeddelelse.

- Trine Gadeberg er med sin store musicalstemme en særdeles populær artist ved kirke- og julekoncerter i hele landet, tilføjer sognemedhjælperen.

Trine Gadeberg kommer til Ellebæk sammen med sine musikere, Carl-Aage Eliasson, der spiller på orgel og klaver og Jørgen Heick, der tager sig af instrumenterne, trompet, flygelhorn og trommer.

- Kom og oplev den store stemme i hendes soli samt i trestemmige sange, lyder opfordringen.


Julen har en stor plads i mit hjerte - jeg elsker julen, julehyggen og hele budskabet om kærlighed og næstekærlighed, som er en naturlig del af julen.

Trine Gadeberg, sangerinde


Annonce

Bredt jule-repertoire

Julen betyder meget for Trine Gadeberg:

- Julen har en stor plads i mit hjerte - jeg elsker julen, julehyggen og hele budskabet om kærlighed og næstekærlighed, som er en naturlig del af julen, fortæller sangerinden i pressemeddelelsen.

Repertoiret som Trine Gadebergs trio vil præsentere, dækker rytmisk og klassisk kirkemusik, musicals, julesalmer og juleklassikere som "Oh Holy Night", "Ave Maria", "Dejlig er jorden", "Glade Jul", "Lille Mesias", "Nu tændes tusind julelys" og "Julen har bragt velsignet bud".

- I Ellebæk Kirke glæder vi os til at åbne dørene for denne julekoncert, hvor det at lytte sammen - med afstand, måske vil blive en ekstra kærkommen oplevelse i denne tid, lyder det fra arrangøren af julekoncerten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Annonce