Annonce
Holstebro

Tue West besøger efterskole

Tue West skal på onsdag besøge Husby Efterskole, hvor han skal skrive musik sammen med en 10. klasse. Foto: Morten Pape
Annonce

Husby: Eleverne i 10. klasse på Husby Efterskole kan onsdag den 16. september se frem til en ekstra musikoplevelse, når de får besøg af sangeren og sangskriveren Tue West.

Tue West, der netop har høstet store roser for sin medvirken i teaterkoncerten på Aarhus Teater om C.V. Jørgensen, skal skrive om at kombinere en sang sammen med eleverne for på den både at bevidstgøre dem om, hvor meget arbejde, der ligger i at skrive og arrangere musik.

Det er Koda, der står bag initiativet, hvor ti professionelle musikere skal besøge skoler landet over for at skrive en sang med eleverne og vise, hvad sangskrivningsarbejdet indebærer i en tid, hvor unge har meget let adgang til musik på telefonen.

- At være sangskriver er, for mig, en livsstil. Processen involverer både inspiration, personlighed, lyrik, musik og færdiggørelse i retning, sound og produktion. Det er altid en stor fornøjelse at være i et kreativt rum med unge musikinteresserede og både dele ud af erfaring og værktøjer, siger Tue West i en pressemeddelelse fra Koda.

Tue West er 12 gange nomineret til en Danish Music Award (Grammy) og bliver dagligt spillet på dansk radio. Han har modtaget en Grammy, Dansk Kunstfonds årlige Kunstpris, samt P3 Talentpris. Han har også erfaring som lærer på Grundvigs Højskole i Hillerød.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Lemvig

Efterårsmarked er også aflyst

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Kaptajn sigtet efter grundstødning

Danmark

Jyllands grønne vækstmotorvej

Lemvig

Knuste ruden med en ugle

Danmark For abonnenter

Professionel fodboldspiller slipper for karantæne efter konkursdrama: Boligforeninger snydt for millioner

Annonce