Annonce
Lemvig

Schaufuss Balletten kommer til både Nørre Nissum og Lemvig

Dette arkivfoto er fra sidste år, hvor balletdanser Johan Filtenborg Christensen, der stammer fra Lemvig, medvirkede i tv-programmet "Danmarks vildeste danser". Nu kommer han tilbage til Lemvigegnen med to forestillinger med Peter Schaufuss Balletten. Arkivfoto: Lars Kamstrup
Peter Schaufuss Balletten kommer til Lemvigegnen med to forestillinger - en juleforestilling i Nørre Nissum til december og en sommerballet næste år i og omkring Lemvig Kirke.

Nørre Nissum/Lemvig: Balletchef Peter Schaufuss har fået kig på Lemvig Kommune, hvor en af hans mangeårige dansere, Johan Filtenborg Christensen, er vokset op og gerne vil tilbage for at optræde.

Peter Schaufuss Balletten har aldrig før besøgt Lemvig, men det kommer til at ske næste sommer. Her planlægger kompagniet en speciel forestilling, som skal foregå i og omkring Lemvig Kirke.

Men allerede i år gæster Peter Schaufuss Balletten Nørre Nissum. Det sker mandag 13. december med juleballetten ”Nøddeknækkeren”. Det skriver balletkompagniet i en pressemeddelelse.

Annonce

Balletchef Peter Schaufuss har taget kontakt til sognepræst Lisbeth Holm Filtenborg i Lemvig med sin idé til en kirkeforestilling. Den kommer til at handle om, at livet former sig som en cirkel, ligesom kirkeåret virker som en cyklus.

Gennem mange år har Peter Schaufuss samarbejdet med danseren Johan Filtenborg Christensen. Han er født og opvokset i Lemvig som søn af Lisbeth Holm Filtenborg. Johan Filtenborg Christensen vil gerne tilbage til sin fødeegn, og det kommer han nu to gange. Først med ”Nøddeknækkeren” i Nørre Nissum i december og til næste sommer altså ved kirken.

Johan Filtenborg Christensen har tidligere danset til salmer i DR’s tv-gudstjenester og i London danset "Hamlet" i den danske kirke. Han var også med tv-programmet "Danmarks vildeste danser" i fjor.

"Nøddeknækkeren" opføres til december to gange i Struer, og her er der totalt udsolgt til begge forestillinger. Men i Nørre Nissum er der stadig ledige pladser. Forhåndsreservation sker via mailadressen schaufuss@billetsalgnrnissum.com.

"Nøddeknækkeren" skal på danmarksturné. Den opføres af en gruppe internationale dansere med Johan Filtenborg Christensen i front.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
EM For abonnenter

Alle hold har været i kamp – vi kigger på fem højdepunkter og fem lavpunkter under EM indtil nu

Annonce