Holstebro

Scleroseforeningen: "You go girl"-vandring den 1. maj over hele landet

Connie og Kathrine er holdkaptajn for hvert sit deltagerhold ved Skleroseforennigens march "You go girl" den 1. maj. Privatfoto

Holstebro: To tredjedele af de 16.000 danskere, der har sklerose er kvinder. Hvorfor kan kun forskning vise, og derfor lancerer Scleroseforeningen en ny march kaldet "You go girl" den 1. maj. Marchen skal sætte fokus på sklerose hos kvinder, og understøtte den forskning, der skal belyse denne udvikling, der har været stigende de seneste år.

Omkring 100 mennesker har oprettet gåhold af venner, familie og bekendte til You Go Girl fordelt forskellige steder i hele landet. Og der er også oprettet hold i Holstebro. Holdkaptajnerne for de to hold, der går i Holstebro, er Connie og Kathrine. De har begge mand, børn og arbejde, og så har de sklerose.

- Jeg går med i You Go Girl sammen med min mor og svigermor, fordi jeg gerne vil skabe opmærksomhed omkring en sygdom, som i den grad har vendt op og ned på min og min families hverdag. På grund af sygdommen har jeg ikke mulighed for at tage del i andre former for indsamlinger til fordel for forskning i sklerose, men med et walk som You Go Girl kan jeg gøre mit for at sætte fokus på sygdommen, siger Kathrine i en pressemeddelelse.

Man kan melde sig på et hold i Holstebro, støtte indsamlingen og læse mere om You Go Girl på skleroseforeningens hjemmeside.

0/0

Tophistorier

Annonce
Holstebro For abonnenter

50 år siden: Månelandingen ryddede forsiden 9 dage i træk

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig For abonnenter

Ung Lemvig-rytter havde sin debut i de franske alper: Styrtede to gange, men fik masser af erfaring

Danmark

En hyldest til viagra-bukserne - jeg glæder mig til at få et par

Kultur For abonnenter

Arrangørerne af Venø Festival: - Det er jo en form for hjerneblødning

Tophistorier

Struer For abonnenter

Rejsen fra Somalia: Jeg er fri i mit hjerte nu

Struer For abonnenter

Tour de Toilet: Er der virkelig ingen steder at ski.. på hele Thyholm?

Fodbold For abonnenter

Da en "Gæv Kaal" ved navn Sophus Krølben endte i Tvis

Annonce