Holstebro

Scleroseforeningen: "You go girl"-vandring den 1. maj over hele landet

Connie og Kathrine er holdkaptajn for hvert sit deltagerhold ved Skleroseforennigens march "You go girl" den 1. maj. Privatfoto

Holstebro: To tredjedele af de 16.000 danskere, der har sklerose er kvinder. Hvorfor kan kun forskning vise, og derfor lancerer Scleroseforeningen en ny march kaldet "You go girl" den 1. maj. Marchen skal sætte fokus på sklerose hos kvinder, og understøtte den forskning, der skal belyse denne udvikling, der har været stigende de seneste år.

Omkring 100 mennesker har oprettet gåhold af venner, familie og bekendte til You Go Girl fordelt forskellige steder i hele landet. Og der er også oprettet hold i Holstebro. Holdkaptajnerne for de to hold, der går i Holstebro, er Connie og Kathrine. De har begge mand, børn og arbejde, og så har de sklerose.

- Jeg går med i You Go Girl sammen med min mor og svigermor, fordi jeg gerne vil skabe opmærksomhed omkring en sygdom, som i den grad har vendt op og ned på min og min families hverdag. På grund af sygdommen har jeg ikke mulighed for at tage del i andre former for indsamlinger til fordel for forskning i sklerose, men med et walk som You Go Girl kan jeg gøre mit for at sætte fokus på sygdommen, siger Kathrine i en pressemeddelelse.

Man kan melde sig på et hold i Holstebro, støtte indsamlingen og læse mere om You Go Girl på skleroseforeningens hjemmeside.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Siden finanskrisen: Lemvig i top tre over økonomisk vækst

Sport

Riis har lukket Handbergs cykelhold: Det er vemodigt, men jeg er på ingen måde overrasket

Lemvig For abonnenter

Miljøtilladelse til smågrise-producent skal diskuteres i byrådet: Naboer vil have sagen i ny høring

Lemvig

Viceforstander takker af efter 37 år

HB For abonnenter

HB videre efter overtids-drama: Én kamp fra at indløse billet til jyllandsserien

112 For abonnenter

Formand for dyreværnsforening: Det største svineri mine frivillige har set

Annonce