forside

Se Danmark: Filmisk oplevelse på stranden

Juelsminde: Rosenvold Strand minder om kulisserne til en Star Wars-film. Foto: Michael Svenningsen

Sanser, fantasi og følelser er med i mikset, når avisens fotografer er hver dag på farten i lokalområdet for at fortælle historier med deres kameraer. Se nogle af deres bedste billeder i dette daglige fotogalleri.

Juelsminde: Det er næsten som at stå midt i kulisserne til Star Wars filmen "The Last Jedi", når man går en tur på Rosenvold Strand ved Juelsminde.Det mener fotojournalist Michael Svenningsen som forleden var på stranden og lod sig overvælde af omgivelserne, som mindede ham om den irske ø Skellig Michael, hvor en del af filmen er optaget.

Sig: Byrådsmedlem Mads Sørensen tabte sig for et halvt år siden drastisk - over 30 kilo på 30 uger. Foto: Martin Ravn
Hovedgaard: Troldgaarden er Danmarks største producent af sortbroget dansk landrace grise, og de leverer til toprestauranter. Foto: Axel Schütt
Randers: Det græske heavy band Rotting Christ spiller i Turbinen. Foto: Annelene Petersen
0/0
Annonce
Lemvig

Helmig meldte afbud til Haze - nu er afløser klar

112

Knallert-razzia på Limfjordsskolen: - Jeg går fuldstændig amok, hvis I piller ved dem

Erhverv

Efter storkøb: Arbejdernes Landsbank er nu største aktionær i Vestjysk Bank

Erhverv For abonnenter

Først tabte de selv 85 kilo - nu har de hyret manden bag til hele virksomheden

Læserbrev

Klima. Der skal en holdningsændring til

Debat: "Mine børn og børnebørn fortjener en bæredygtig fremtid" Og hvordan får de så det? Ét er sikkert, vi har alle et ansvar, og ikke mindst kræver det en holdningsændring til, hvordan vi behandler miljøet. Når man når en moden alder, og er blevet far til nu voksne børn og også blevet morfar, så har man jo set hvordan verden forandrer sig, og med hensyn til miljøet, desvære ikke til det bedre. Tingene har helt sikkert ændret sig, i min barndom fik man, for eksempel mælk i flasker, som kunne genbruges, og det var ikke noget særsyn at få vare i trækasser. Historien om den døde hval med 40 kilo plastik i maven, og de mange tons affald der bliver samlet i naturen, er jo stof til eftertanke, og hverken verdenshavene eller naturen er jo en kæmpe skraldespand. Når man er morgenmeneske, er det jo ikke noget særsyn at se kommunens folk i gang med at fjerne cigaretskodder, pizzabakker, Mcdonalds-emballage, og det desvære ikke skraldespandene, der bare skal tømmes. Plastik er helt klar en af de helt store syndere, og her er man jo også igang med det store seje træk med genbrug. Tror dog på at, vi i fremtiden skal sortere og genbruge endnu mere, både privat og hos virksomhederne. Et er sikkert, der skal tænkes tanker vedrørende vores fremtidige måde at behandle vores verden på, og hvilken verden vi vil efterlade til vores børn og børnebørn.

Erhverv For abonnenter

Derfor siger Vejdirektoratet nej til ny vej, der giver adgang til Gimsinglundvej

Lemvig

Ungdomsgården har fundet ny leder

Lemvig

Løfte: Vi glemmer jer ikke

Annonce