Annonce
Danmark

Se Danmark: Skib i skumringen

Årøsund: Før 1965 var der ingen bilfærge til Årø. Større ting blev sejlet over i pramme. Indtil 1931 foregik persontransporten derover i robåd. Nu om dage sejler færgen hver time fra 6:00 til midnat til glæde for øens cirka 170 beboere og turister. Foto_ Jacob Schultz
Som læsernes øjenvidner fortæller avisens fotografer hver dag historier om livet og mennesker i Jylland og på Fyn. Se nogle af deres bedste billeder i dette daglige fotogalleri.

Aarøsund: Hver time fra 6 om morgenen til kl 20 er den lille færge mellem Aarø og Aarøsund på arbejde med at betjene øens omkring 170 beboere og turister. Fotojournalist Jacob Schultz flyver i denne tid rundt med sin drone og viser os det lys, der trods alt er i vintermørket, og hans billeder er godt i gang med at blive en julekalender i JydskeVestkystens Haderslev-udgave.

Annonce
Faaborg: Før orkanen for 20 år siden var Svanninge Bakker beplantet med høje grantræer. Størstedelen af dem væltede eller knækkede i orkanen i december 1999. Foto: Michael Bager
Langaa: Skovlystbroen i Langaa indvies d. 8 december. Foto: Annelene Petersen
Haderslev: Julemanden blev vækket på Torvet af flere hundrede artige børn. Foto: Jacob Schultz
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Danmark For abonnenter

Hun blev mishandlet og indespærret: - Jeg ville stikke af, men jeg kunne ikke

Struer

Kongen og Den hvide Kenyaner i nyt eventyr

Annonce