Annonce
Lemvig

Efterskole ser frem til at få fjernvarme: - Vi sparer en del bekymringer

Forstander Flemming Nees, Lomborg Gymnastik & Idrætsefterskole: Vi var ikke i tvivl om, vi skulle være med i projektet, da vi fik det forelagt. Arkivfoto
Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole har en årlig varmeregning på 340.000 kroner - og en del var regningen kan spares ved at overgå til fjernvarme
Annonce

Lomborg: Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole er formentligt den største varmeforbruger i Lomborg. Derfor ser skolen også frem til, at den snart vil få varmen leveret som fjernvarme fra Lemvig Varmeværk.

- Vi går med i projektet med det for øje, at vi kan spare nogle penge. Ifølge overslaget er det ikke meget, vi vil spare, uden at jeg kan huske præcist, hvad besparelsen vil være. Det er dog nok til, at vi går med, siger skolens forstander, Flemming Nees.

Han har en tro på, at besparelsen kan vise sig endnu større end den sparsomme beregning, der allerede ligger på hans skrivebord. Han var tidligere forstander på Seniorhøjskolen i Nørre Nissum, der på et tidspunkt også begyndte at få varme fra Lemvig Varmeværk. Erfaringen her fra er, at besparelsen kan vise sig større end den beregnede.

Lige nu bliver Lomborg Idræts- og Gymnastikefterskole opvarmet med et pillefyr.

- Den bruger vi i dag en del timer på at vedligeholde og fylde op. Ved at gå med i fjernvarmeprojektet kommer vi også til at spare en del bekymringer i den retning. Derfor var vi ikke i tvivl om, at vi skulle gå med i projektet, da vi fik det forelagt, siger Flemming Nees.

Lomborg Idræts- og Gymnastikefterskole har i dag en årlig varmeudgift på 340.000 kroner.

- Og kan vi spare blot 10 procent af det beløb samt de timer, vi bruger på vedligehold, er der ingen tvivl om, at vi skal med. Nu ser vi frem til, at vi begynder at få varmen leveret, siger Flemming Nees.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce