Annonce
Sport

Serber med klar besked til Dina før VM-brag: Jeg er klar til at bokse mit livs kamp, og det bør du også være

Pressefoto: Nina Radovanovic Instagram

Struer: Nina Radovanovic kommer til Danmark i sit livs form, når hun lørdag skal forsøge at fravriste Dina Thorslund WBO World Super Bantamweight-titlen i Struer Energi Park.

Den 28-årige serber, der også er tidligere verdensmester, har efter eget udsagn brugt den lange ventetid op til kampen godt. Hun kommer således til Struer i sit livs form.

- Jeg føler mig i den bedste form nogensinde. Jeg har haft god tid til at træne op til denne kamp, og jeg har aldrig været bedre forberedt i hele min karriere, fortæller Nina Radovanovic i en pressemeddelelse.

Der har været meget snak om, hvad der venter, 'når Dina har slået Radovanovic', hvor især en mulig kamp mod danske Sarah Mahfoud har fyldt meget i snakken. Men Struer-bokseren bør ifølge sin serbiske modstander være mere fokuseret på den kamp, der venter lige foran hende.

- Jeg vil anbefale Dina, at hun holder hovedet koldt og fokuserer på kampen mod mig i stedet for at snakke for meget om fremtiden. Jeg er klar til at bokse mit livs kamp, og det bør du også være, siger Nina Radovanovic.

Forsiden netop nu
Lemvig

Fiskeredskaber forsvundet fra fjorden

Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn