Annonce
Sport

Serena Williams kikser i sin kamp nummer 1000

Serena Williams blev slået i sin kamp nummer 1000. Foto: Filippo Monteforte/Ritzau Scanpix
Det blev ikke nogen stor jubilæumsfest for Serena Williams, der blev slået af Nadia Podoroska i Italian Open.

Serena Williams spillede onsdag sin professionelle kamp nummer 1000, men det blev ikke nogen stor oplevelse for den 39-årige tennisstjerne.

Hun tabte således til argentinske Nadia Podoroska og er derfor ude af turneringen Italian Open, der rangerer som en Masters 1000-turnering.

Kampen blev afgjort i to sæt. 24-årige Podoroska, som er nummer 44 i verden, vandt således 7-6, 7-5. Hun er dermed klar til ottendedelsfinalerne i turneringen. Der skal hun møde kroatiske Petra Martic.

Det var Serena Williams' første kamp, siden hun i februar blev slået ud af Australian Open i semifinalen mod Naomi Osaka, og formen er altså ikke helt på plads.

I første sæt fulgtes de to kombattanter pænt ad, og sættet skulle derfor afgøres i en tie break, som Podoroska vandt med 8-6.

Undervejs i tie breaken overlevede Serena Williams tre sætbolde, inden Podoroska trak sig sejrrigt ud af første sæt.

I andet sæt var det igen meget lige, men da Podoroska havde en føring på 6-5, lykkedes det hende at vinde samtlige partier i Williams' serv, og dermed sendte hun stjernen ud af turneringen.

Serena Williams har i løbet af karrieren vundet 851 kampe, mens hun nu er oppe på 149 nederlag. Hun ligger i skrivende stund på verdensranglistens ottendeplads.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat For abonnenter

Det er en floskel, men den tæller også efter Eriksen i Parken: Der er ikke noget, der er så skidt, det ikke er godt for noget

Annonce