Annonce
Lemvig

SF-formand kommer til Kristen Touborgs bisættelse

Kristen Touborg. Arkivfoto

Kristen Touborg skal bisættes 7. august - Anna Marie Touborg er kommet sig så meget, hun nu kan deltage.

Gudum: For godt en måned siden - 29. juni - blev politiker og gårdejer Kristen Touborg dræbt ved en trafikulykke ved Holstebro. Ved samme lejlighed blev hustruen Anna Marie alvorligt kvæstet.

Børnene har på grund af moderens kævæstelser udsat Kristen Touborgs begravelse i håbet om, at moderen kunne være med til begravelsen. Nu er Anna Marie Touborg kommet sig så meget, at hun kan deltage i begravelsen, og derfor er der nu sat dato på. Kristen Touborg bisættes mandag 7. august fra Lemvig Valgmenighedskirke, hvor valgmenighedens præst, Hans Nørkjær, vil stå for bisættelsen klokken 13.00.

Touborg-familien er en del af valgmenigheden, så derfor er bisættelsen fra Lemvig Valgmenighedskirke. Slægten har et familie-gravsted på kirkegården i Gudum.

- Det er jo længe siden, far blev dræbt i ulykken, og jeg ved ikke, hvor stor interessen er for at deltage i bisættelsen. På nuværende tidspunkt ved vi ikke, hvem der kommer ud over familien, men SF-formand Pia Olsen Dyhr har sagt, hun vil komme, siger Mette Touborg - yngste datter af Anna Marie og Kristen Touborg.

Familien kan naturligvis kun gisne om antallet af deltagere i bisættelsen. Kristen Touborg havde jo en enorm kontaktflade via sit aktive politiske liv og i lokalområdet.

Der er arrangeret en mindesammenkomst efterfølgende i Gudum Sognehus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Annonce