Annonce
Debat

Sidder Holstebro Kommune på hænderne?

Svend Ørgaard. Pressefoto
Annonce

Læserbrev: Søren Jacobsen laver i Dagbladet torsdag den 18. februar en status på udviklingen i Holstebro i forskellige områder af byen. Det er glædeligt, men jeg bliver nødt til at sige, at konklusionerne er overhalet af virkeligheden.

Området ved Nørrelandsskolen er for længst solgt til en investor, som vil opføre moderne beboelse på grunden. Den tidligere skole er nu langt om længe nedrevet eller i hvert fald på vej til at blive det, så området kan komme til at se fint og velplejet ud.

Søren Jacobsen efterlyser ligeledes udvikling ved Nørreport og den tidligere politistation. Dette område er købt af REMA, som agter at åbne et supermarked i gadeplanet. Derudover vil der blive indrettet mange lejligheder og ungdomsboliger, og det gælder også grunden bagved politistationen. Alt dette bliver projekteret i samarbejde med Byens Plan.

Jeg kan kun sige, at den udvikling, der vil ske hen over området ved den tidligere politistation og ved posthuset er særdeles spændende. Det vil skabe en helhed i indtrykket fra toppen af Nørregade og hen mod stationen og slagterigrunden. Det er virkelig et ambitiøst og flot projekt, som bliver interessant at følge. Af samme grund har byrådet besluttet at renovere Stationsvej med ny belægning og med cykelsti - og det gælder hele strækningen fra Nørreport til Hostrup.

Nu når vi er ved det, så følger udviklingen af slagterigrunden den plan, som blev vedtaget i 2017. Stille og roligt bliver området forskønnet fra syd til nord, og i de gamle bygninger er der så mange aktiviteter, og det har jeg den største respekt for. Her er virkelig tale om græsrødder, der får plads og som styres med kyndig hånd af lederen Pia Stræde Palmelund. I den nordlige ende opfører boligselskabet nu de første 48 ungdomsboliger, så fra stationen i syd til VIA i nord er der projekter i gang.


Så tak for opdateringen. Den gav mig mulighed for igen at glædes over, hvor mange ting, der er gang i her i byen.Med hensyn til Roklubbens projekt ved Vandkraftsøen er det mig bekendt i fin udvikling. Kommunen deltager i projektet, som også har en del fondes bevågenhed. En dygtigt ledet roklub har fat i planlægningen, så det skal nok blive rigtig godt – og det er bestemt også tiltrængt!

Så tak for opdateringen. Den gav mig mulighed for igen at glædes over, hvor mange ting, der er gang i her i byen.

Lad mig understrege, at fordi Biltema har åbnet andre steder, udelukker det bestemt ikke, at den forretning kan komme til Holstebro. Når sygehusgrunden kommer i spil, vil der for alvor blive tænkt store tanker - til gavn for alle i Holstebro Kommune, og ikke mindst for der kommer til. Og bare rolig - hverken administration eller politikere sidder på hænderne og ser på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Boykot Vinter-OL i Beijing 2022

Lemvig

Storfisker vil frifindes for anklage om kvotefusk - seks vestjyske fiskere er også tiltalt

Annonce