Annonce
Lemvig

Sinne Eeg giver koncert i barndomsbyen Lemvig: Hotelsal egner sig perfekt til en julekoncert

Sinne Eeg (tv) og Christina Boelskifte indleder i slutningen af november deres turné med "Amazing Christmas" - onsdag 8. december synger de på Hotel Lidenlund i Lemvig. Pressebillede
Onsdag 8. december kan man opleve "Amazing Christmas" med Sinne Eeg og Christina Boelskifte på Hotel Lidenlund i Lemvig. Lemvig-pigen Sinne Eeg var på sommerferie på hotellet, og hun betegner den nyrestaurerede hotelsal som perfekt til en julekoncert.

Lemvig: Mens mange tager på sommerferie i Skagen i uge 29 - den såkaldte Hellerup-uge - så tog jazzsangerinden og Lemvig-pigen Sinne Eeg og hendes mand, Warny Mandrup, på ferie på Hotel Lidenlund i Lemvig i samme uge.

Og sommerdagene på det gamle hotel i Lemvigs centrum er nu den direkte årsag til, at Sinne Eeg vender tilbage til barndomsbyen med en julekoncert onsdag 8. december på netop Hotel Lidenlund.

- Vi fandt ud af, at mange tidligere lemvigere var tilbage i Lemvig i netop den uge, så det var meget hyggeligt at være her. Samtidig så vi den nyrestaurerede, store sal på Hotel Lidenlund, og den egner sig perfekt til en koncert og ikke mindst en julekoncert, hvor man netop kan få den klassiske julestemning, som jeg holder meget af, fortæller Sinne Eeg.

Annonce

Hun foreslog derfor hotellets stadig forholdsvis nye ejere, Gitte og Steen Bitsch, om det ikke var en idé med en koncert på hotellet, og den idé var hotelejerne med på.

Derfor er Hotel Lidenlund kommet med på turnélisten, når Sinne Eeg og Christina Boelskifte drager rundt i landet med "Amazing Christmas", som begynder i slutningen af november og slutter i DR's koncertsal 19. december.

Inden koncerten på Hotel Lidenlund er der mulighed for at købe mad - menuen er døbt "Bobler & Østers".

Gang i billetsalget

- Det er vores første koncert på hotellet, og det glæder vi os selvfølgelig til, siger Gitte Bitsch, der kan konstatere, at det skrider godt fremad med billetsalget til både spisningen og koncerten.

Der er plads til 200 til koncerten, mens der kan være 50 til spisningen.

Sinne Eeg og Christina Boelskifte indtager den forholdsvis lille scene på Hotel Lidenlund sammen med korsangerne Johnny Jørgensen og Mette Dahl Trudslev. De akkompagneres af pianisten Jacob Christoffersen.

Den normale besætning i "Amazing Christmas" tæller også bassisten Morten Ramsbøl og trommeslageren Rasmus Kihlberg, men de er ikke på scenen denne aften.

I en beskrivelse af turneen hedder det blandt andet: "Magien breder sig for alvor i landets kirker, kulturhuse og koncertsale, når Christina Boelskifte og Sinne Eeg byder på gribende gospel, sjælfuld soul og swingende jazz, der omfavner publikum og vækker julestemningen og de store følelser til live".

Annonce

Velkendte juleklassikere

"Med sublime vokaler og glimt i øjet fortolker de to sprudlende sangerinder en række velkendte juleklassikere, ikke bare fra den danske Jul, men også fra Whitney Houston, Ella Fitzgerald og Disney".

- Vi har tidligere været rundt med "Amazing Christmas", men denne gang har vi ændret lidt på formatet. Vi har mere korlyd på - det hører julen til, siger Sinne Eeg.

Hun kunne i øvrigt sagtens forestille sig, at hun sammen sin mand tog på sommerferie igen næste år på Hotel Lidenlund.

- Mine forældre bor jo ikke længere i Lemvig (Lene og Peter Eeg er flyttet til Skanderborg, red.), så en sommerferie i Lemvig er en god måde at holde forbindelsen til min barndomsby og mine bekendte dér i live på, siger Sinne Eeg.Annonce
Lemvig For abonnenter

Sådan rammer corona skolerne: Nogle er ramt, andre går næsten fri

Danmark

Torsdagens coronatal: Rekordmange tilfælde - smittetal runder 40.000

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Thyborøn får nyt maritimt museum - Kystcentret er solgt til folkene bag Sea War Museum

forside For abonnenter

Sådan ser tallene ud: Her er ugens regnskaber fra Nordvestjylland

Lemvig

Tillidsmand: Der er nogle skoler der er ved at være pressede

Lemvig

Sneglehusets forpagtere og deres sønner indstillet til Lemvig Prisen

Sygehuse indhenter tidligst pukkel om et år: - Vi står i en meget alvorlig situation

Lemvig For abonnenter

Direktør: Elever skal undervises så normalt som muligt

Leder For abonnenter

Det er helt oplagt: Selvfølgelig skal de unge på plejehjem

Holstebro For abonnenter

Klokken 11.50 i går døde Knud-Erik Dam - han besluttede det selv og så frem til det

Erhverv

Karsten opfandt berømt slogan for 30 år siden: - Jeg fik en flaske gammel dansk og et diplom

Ordning med lønkompensation bliver forlænget i to uger

Navne

Lotte vil hjælpe dem, der ikke er der, hvor de gerne vil være i livet

Lemvig For abonnenter

15-årige Mathilde arbejder på plejehjem: Jeg kan mærke jeg gør en forskel for dem her

Holstebro

Søren Gade har selv prøvet at være gruppeformand, og han har store forventninger til Danielsen

Annonce