Annonce
Læserbrev

Sjælsmark. Glædeligt at børnene skal væk derfra

Niels Ovesen glæder sig over, at den nye regering vil ændre en række forhold. Privatfoto

Debat: I et læserbrev onsdag beklager Ib Randrup sig over, at jeg har givet ham en diagnose som en plaget mand. Jeg giver mig nu ikke af med at give diagnoser, så derfor: Ib Randrup er ikke en plaget mand, men en mand, som ønsker at løfte barren i debatter. Inden han kommer dertil, når han dog lige at kalde mit læserbrev for ’en snusker.’ Jeg ved ikke helt, hvad det hjemmegjorte ord dækker, men jeg tror nu ikke, det er noget positivt. Nå pyt!

Som sagt, egentlig vil han ikke diskutere med mig på mit niveau. Det kan jeg godt leve med, men tag ikke fejl: jeg værdsætter i høj grad danske værdier, ikke mindst tolerance og krav.

Sløret er nu blevet løftet for nogle af de initiativer, regeringsskiftet har ført med sig.

Jeg synes, det er glædeligt, at børnene nu kommer ud af Sjælsmark. De traumer, de oplever der, er velkendte. Det er så inhumant, at forældrenes problemer skal gå ud over børnene.

At man opgiver at ofre 750 millioner på at lave en flygtningelejr på Lindholm er også positivt. Champagnepropperne sprang i Kalvehave ved nyheden.

At vi igen vil modtage kvoteflygtninge kan ikke vælte noget læs i DK, men give nogle meget svage mennesker et håb i livet og yderligere signalere, at vi bekender os til fællesskabet i Europa.

Ib Randrup har et par gange haft travlt med at hæfte politiske anskuelser på mig. Det skal han da være velkommen til, men som gammel lærer burde han jo vide, at gentagelser er decideret søvndyssende.

I vores unge dag spillede vi fodbold på samme oldboyshold – det var dengang, man endnu sagde tab og vind med samme sind. Nu er Ib så kommet på det tabende hold ved valget.

Jeg ved ikke lige, i hvilken partiskål han vil lægge sit lod, men han kunne jo da starte til højre og så om muligt arbejde mod venstre. Der er god tid til at finde ud af det, da tidshorisonten til næste valg er ca. fire år.

God sommer.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Eftersøgning i gang i Lemvig Havn

Sport

Billardklub fik ørene i maskinen

Holstebro

Familie på fem i ulykke på Holstebro-motorvejen: Barn indlagt på traumecenter

Annonce