Sport

Skaderne væltede ned over Lemvig-Thyborøn i stor nedtur

Anders Agger måtte udgå i første halvleg, med hvad der lignede en alvorlig knæskade. Foto: Kim Haugaard/Scanpix

Lemvig-Thyborøn Håndbold endte med at få en stor øretæve mod Århus Håndbold. Det var op ad bakke for LTH, som måtte se flere spillere forlade banen med skader.

Aarhus: Kontrasten var til at tage og føle på udenfor de to omklædningsrum efter kampen

For mens Aarhus-træner Erik Veje gik rundt med en øl og gav highfives til spillere, frivillige og medarbejdere, så var det ikke til at få øje på hverken spillere eller trænere fra Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Døren til omklædning tre var lukket, og stillede man sig udenfor og lyttede, så var det ikke til at vide, at der sad en hel spillertrup derinde. Der var stille, men efter noget tid kunne man høre spillertruppen klappe. Et kollektivt forsøg på at rejse sig efter en helt igennem horribel eftermiddag i Århus.

Lemvig-Thyborøn var med i kampens første kvarter, men herefter faldt det fra hinanden. Især anden halvleg var en skændsel på liganiveau. Det var der dog en årsag til ifølge LTH-træner, Claus Uhrenholt. Heldet var nemlig ikke med LTH i lørdagens opgør. Rasmus Porup fik en fiber i starten af kampen, Anders Agger fik en knæskade i første halvleg og Mads Thymann var blevet syg.

- Det giver jo sig selv, at ressourcerne blev et problem for os. Jeg vurderede, at vi blev nødt til at spare på vores bærende spillere, så vi var klar til kampen på onsdag mod Sønderjyske, siger Claus Uhrenholt.

Resultattavlen i Ceres Arena viste 30-18 efter 60 minutter, men det lægger Uhrenholt ikke vægt på. Nederlagets størrelse er ikke noget, som får den rutinerede træner til at ligge søvnløs.

- De spillere som kommer ind, skal selvfølgelig præstere bedre, end de gør. Men det betyder ikke noget for mig, at nederlaget bliver så stort, som det gør, siger Claus Uhrenholt, som både sparede Rasmus Porup og gav Jonas Gade minimal spilletid i 2. halvleg, da tingene var afgjort.

Kampen i tal

Århus Håndbold - Lemvig-Thyborøn Håndbold 30-18 (16-11)

Håndboldligaen, herrer

Stillinger undervejs: 3-3, 6-5, 11-6, 12-9, 14-10, 16-11, 19-13, 23-16, 26-17, 30-18

Mål, Århus: Tobias Møller 7, Besard Hakaj 5, Sebastian Henneberg 5, Torben Petersen 3, Anders Martinusen 3, Nikolaj Læsø 3, Nikolai Vinther 2, Mads Lønborg 2

Mål, LTH: Jonas Gade 5, Mark Nikolajsen 4, Andreas Damgaard 3, Jørgen Rasmussen 2, Jesper Kokholm 2, Mads Høj 1, Rasmus Porup 1.

Tilskuere: 1589 i Ceres Arena

Bliver udstillet

Som i flere af sæsonens kampe, så var det Jonas Gade som trak det store læs i LTH-offensiven. Han var i mange angreb en enmandshær, og han havde da også håbet, at Lemvig-Thyborøn havde formået at begrænse nederlaget mere, end det blev tilfældet.

- Vi har snakket om, at når vi kommer bagud med så mange mål, så skal vi være bedre til at begrænse det. Vi bliver lidt udstillet, og det er selvfølgelig ikke en god følelse at stå med. Vi skal være bedre til at bakke op om hinanden, siger Jonas Gade.

Han er enig med sin cheftræner i, at det var svært at få ressourcerne til at slå til. Især da Casper Christensen fik sin tredje udvisning og dermed måtte modtage det røde kort. Her kiggede Uhrenholt ud på bænken og konstaterede, at der simpelthen ikke var flere bagspillere tilbage.

Han er dog ikke bekymret inden de næste kampe, selvom holdet har fået to store øretæver i de seneste to kampe.

- Både i Kolding og i den her kamp spiller vi godt det første kvarter. Vi brænder lidt for mange chancer, og så går det galt oppe i hovederne på os. Kan vi få minimeret de udfald, så synes jeg, at vi har gode muligheder for at tage nogle sejre, siger Gade.

Det er endnu ikke fastslået, hvor længe Thymann, Porup og Agger skal sidde udenfor. Værst så det ud med Anders Agger, som havde store smerter i knæet, da han blev båret fra banen.

0/0

Tophistorier

Annonce
TTH Herrer For abonnenter

Fra pløjemark til pokalbejler: - Det var svært at skaffe penge, når man kom vest for Ringvejen

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tumblere havde stor succes til DM

Tophistorier

TTH Damer For abonnenter

Krautmeyer: - En succes har sæsonen vel ikke været

TTH Herrer

Sønderjysk stortalent står på ønskesedlen i TTH

Annonce