Annonce
TTH Herrer

Skadet fløj er ude indtil januar

Christian Jensen kommer ikke til at se håndboldbanen de første mange måneder, når han til sommer skifter til Holstebro. Arkivfoto: Ole Nielsen
Annonce

Fredericia: På en uge med både op- og nedture, var et af direktør John Mikkelsens lavpunkter beskeden om en alvorlig knæskade til fløjen Christian Jensen, der til sommer skifter til TTH Holstebro fra Sønderjyske.

Fløjspilleren har ødelagt korsbåndet og skal opereres efter jul. Herefter venter der 12 måneders skadespause, og det efterlader TTH-bossen med et problem. For nu står han pludseligt med udsigten til mindst en halv sæson uden en højre fløj.

- Vi regner ikke med at se Christian på banen før til januar 2021, og det er jo ikke en situation, vi havde budgetteret med. Derfor må jeg nu ud og spørge vores samarbejdspartnere, om vi måske kan finde lidt flere penge, så vi kan finde en midlertidig løsning, forklarer John Mikkelsen.

Manden som Christian Jensen skulle afløse, Kasper Kildelund, er med sikkerhed fortid til TTH Holstebro efter denne sæson.

- Jeg har ikke skrevet under på en kontrakt endnu, men tingene er ved at falde på plads, og jeg regner med snart at kunne melde noget ud, fortæller Kasper Kildelund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce