Lemvig

Skarnsknægten er for børn

Historien om Emil fra Lønneberg opføres i Nørre Nissum den 5. marts. Pressefoto

Nørre Nissum: Teaterkredsen Limfjorden inviterer tirsdag 5. marts til det, som de selv kalder for årets højdepunkt for familieteater. Det handler om teaterforestillingen "Emil fra Lønneberg", der er på vej, til teatersalen i Nørre Nissum.

Folketeatret har tidligere opført Ronja Røverdatter, Mio min Mio og Peter Pan, men i år gælder det Astrid Lindgrens elskede figur Emil fra Lønneberg, der er en skarnsknægt, men med hjertet på rette sted. Han er fuld af gode idéer, men kommer altid galt af sted, og derfor ender han igen og igen i værkstedet som straf. Her kan han så sidde og tænke sig om - tror de voksne. Men nej, Emil sidder og snitter sine små træmænd.

I denne store familieforestilling er der gang i både historier og musik med levende kapelmester på scenen. Publikum oplever Emil, med hovedet, der sidder fast i suppeterrinen, lillesøsteren Ida, der hejses op i flagstangen. Den strenge Kommandusen, der bliver lokket i en ulvefælde og alle de andre vidunderlige figurer og skøre og skønne historier fra Emils univers.

12 professionelle skuespillere står på scenen og lægger op til en stor oplevelse for børn med deres familier. Forestillingen anbefales fra 5 år og frem til mindst 99.

Michael Slebsager er i rollen som Emil. Desuden medvirker blandt andet Peder Holm Johansen, Jesper Riefensthal, Morten Bo Koch, Sofie Alhøj, Tine Gotthelf, Asta Kamma August, Siff Hebe Vintersol.

Der er åben for billetbestilling på www.teaterkredsen-limfjorden.dk

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

DNA-test fastslår: Det var en ulv som dræbte stor kvie ved Råsted

Struer For abonnenter

SE VIDEO: Heines helt store motorcykeleventyr - der stod 'danger' på GPS'en

Lemvig

Stuvende fyldt til markedet

Lemvig For abonnenter

Bøvling byder på boksning i biler

Sport

Klinkby byder endnu engang på fodbold i mudderet

Lemvig

Der bliver international stemning på Bredgade

Lemvig

Politiet efterlyser vidner: Bilist havnede i bækken

Annonce