Annonce
Holstebro

Skiftedag: Konen overlader direktørstol til manden

Dorte Zacho Martinsen stopper som administrerende direktør hos BM Silo. Hun overlader posten til hendes mand Claus Martinsen. Arkivfoto: Morten Stricker
Dorte Zacho Martinsen stopper efter 11 år som direktør hos Tvis-firmaet BM Silo. Hun sender stafetten videre til hendes mand, Claus, der tidligere var direktør samme sted i 12 år.
Annonce

Holstebro: Dorte Zacho Martinsen har de seneste 11 år stået i spidsen for den familieejede Tvis-virksomhed BM Silo.

Men det slutter nu.

- Jeg har altid fortalt mine børn, at de skal aflevere det, de låner, tilbage i god stand og meget gerne i bedre stand. Det samme gælder for BM Silo, som jeg har været direktør for i 11 år. Det er det rigtige tidspunkt at stoppe som direktør og aflevere det tilbage. Jeg har været med både til finanskrise og coronakrise, så jeg har været med til meget, siger Dorte Zacho Mortensen.

Den nye direktør er særdeles godt kendt med virksomheden. Posten overtages af Claus Martinsen, der er gift med Dorte og en del af familien, der oprindelig etablerede virksomheden i Tvis.


Jeg har altid fortalt mine børn, at de skal aflevere det, de låner, tilbage i god stand og meget gerne i bedre stand. Det samme gælder for BM Silo, som jeg har været direktør for i 11 år. Det er det rigtige tidspunkt at stoppe som direktør og aflevere det tilbage.

Dorte Zacho Martinsen, afgående direktør hos BM Silo


Men den afgående direktør bevarer kontakten til virksomheden.

- Jeg bliver i bestyrelsen, så jeg vil stadig følge virksomheden tæt. Men jeg har også lyst til at prøve noget nyt efter 11 år. De seneste år har jeg haft en del eksterne poster i forskellige råd, og det optager mig meget, og det vil jeg gerne fortsætte med, siger Dorte Zacho Martinsen, der ikke vil sige, om hun allerede har et nyt job på hånden.

- Jeg vil bare sige, at det ville ligne mig dårligt, hvis der ikke er udsigt til noget andet, men det kan jeg ikke sige mere om, siger den afgående direktør.

Hun har blandt andet poster i organisationen SMV Danmark og Erhvervsfremmebestyrelsen og forskellige bestyrelsesposter.

Annonce

Ingen corona-ridser

De senere år har budt på fremgang og vækst for silo-virksomheden på Morrevej. De seneste år er overskuddet landet på to-tre millioner kroner. Og de fremskridt er ikke blevet slået tilbage af coronapandemien.

- Vi er kommet fantastisk godt igennem coronaen indtil videre. Det har ikke bremset væksten. Vores mange erfarne medarbejdere har været dygtige til at få os godt igennem. De mange kunder i landbruget har været en fordel for os, siger Dorte Zacho Martinsen.

Det næste regnskab, der afsluttes den 30. september, kommer heller ikke til at bære præg af en stor coronanedgang.

- Vi ser hen på en rekordomsætning. Vi er inde i et rigtig godt år, så vi skal bestemt ikke klage,  siger BM Silo-direktøren.

Claus Martinsen er efter 11 års pause fra direktørposten klar til at påtage sig det øverste ansvar igen.

- BM Silo er en robust virksomhed med en stærk organisation, 38 dygtige medarbejdere og frem for alt 400 stabile kunder fordelt på 50 lande. Samtidig er virksomheden meget stærk forankret i lokalsamfundet. Så vi ser positiv på fremtiden og ønsket om at skabe en kontrolleret vækst, lyder det fra Claus Martinsen i en pressemeddelelse fra virksomheden.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Uheldig bagspiller: Ham, der kunne have løst Aarhus-defensiven, var endnu engang tvunget på bænken

Lemvig

Efterårsmarked er også aflyst

Annonce