Annonce
Lemvig

Ny aftale: Skolebørn kan komme gratis til håndbold

Skolelever kan nu se gratis håndbold. Arkivfoto
Aftale mellem Lemvig Kommune og Lemvig-Thyborøn Håndbold gør, at skoleelever nu kan komme gratis til liga-håndbold
Annonce

Lemvig: Nu kan skoleelever i Lemvig Kommune komme gratis til liga-håndbold i Lemvig.

Det er et led i den markedsføringsaftale, Lemvig Kommune har sammen med Lemvig-Thyborøn Håndbold. Skoleeleverne kan komme gratis ind til to af kampene her i det nye år, og samtidig er der lavet flere arrangementer for at stimulere interessen for at spille håndbold.

- Lemvig Kommune støtter idrætten fra bredden til eliten. Den ny aftale indebærer, at LTH og kommunen tænker flere ting ind i samarbejdet. Jeg er især tilfreds med klubbens indsats over for børn og unge. Det er vigtigt at bevare interessen for idræt blandt unge, siger Erik Flyvholm (V), borgmester i Lemvig Kommune.

Også håndboldklubben glæder sig over den ny aftale.

- Vi har et godt samarbejde med Lemvig Kommune, der velvilligt støtter sporten. Jeg glæder mig over, at vi igen er blevet enige om en markedsføringssaftale til fordel for begge parter, siger Tommy Gay, bestyrelsesformand i LTH.

Den første gratis kamp for skoleeleverne er den 5. februar i Lemvig Idrætscenter, hvor LTH møder Aalborg HK.

Ud over to gratis kampe for skoleelever laver LTH skolearrangement i form af temadag om sport og håndbold med kommunens 7. klasser i november 2020. Her er der også sund mad til frokost og mulighed for at besøge svømmehallen.

Desuden arrangerer LTH otte klasseforedrag - et til hver folkeskole i kommunen - om karriere, sport og sundhed. Foredragene kan leveres af enten spillere eller trænere.

Endelig skal LTH yde 100 frivillige timer til et arrangement, Lemvig Kommune er med til at arrangere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Det er så typisk vestjysk...

Lemvig

De unge rykkede ind på kostskolen

Annonce