x
Annonce
Kultur

Skoleleder sagde farvel i Ramme

Per Olesen glædede sig over at få en bog, som de yngste elever havde lavet til ham som afskedsgave på hans sidste arbejdsdag som skoleleder på Ramme Skole. Han var også iført gaven fra skolen, som var en trøje med favoritklubben Manchester United. Foto: Jesper Lundsgaard

Ramme: Der skulle spises skumfiduser og tegnes, inden der var hyldest fra de yngste elever på Ramme Skole fredag eftermiddag.

Her brugte skolen den sidste time af ugen på at sige farvel til skoleleder Per Olesen. Efter fire år som leder på skolen sagde han farvel til elever og lærere. Fra på mandag hedder arbejdspladsen Hurup Skole i Sydthy.

Per Olesen skulle dog ikke have det alt for nemt, da han skulle spise skumfiduser i en duel med to elever fra 4. klasse. De skulle alle sige "Ramme Skole" for hver gang, de puttede en ekstra skumfidus i munden, og det blev til sidst nogle komiske ord, der kom over læberne fra de tre.

Øvelsen var en del af at vise omstillingsparathed, som var temaet for de konkurrencer og øvelser, eleverne på mellemtrinnet havde arrangeret i forbindelse med afskeden.

De yngste årgange har de seneste uger arbejdet med Haiku-digte, og her læste eleverne deres digte op for Per Olesen.

- Du er klog som en bog, lyd ét af skudsmålene på digtform fra én af eleverne.

Der var også en gave fra skolen til Per Olesen. Fremover kan han nu iføre sig en trøje fra yndlingsklubben Manchester United, og den blev trukket over hovedet, så eleverne også kunne se afskedsgaven.

Der er endnu ikke sat navn på Per Olesens afløser. Ind til den nye skoleleder er udpeget vil Ole Winkel Pedersen være konstitueret i stillingen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Medarbejdere går 20 procent ned i løn

Danmark

Virusekspert: Derfor er omstridt hestestævne den mest sandsynlige årsag til storsmitte i Herning

Annonce