x
Annonce
Holstebro

Skolelederstilling slås op igen

- Vi har lavet et genopslag af skolelederstillingen, fordi vi ikke fik nok kvalificerede ansøgninger i første hug, og her er vurderingen, at hele sitationen omkring Covid-19 spiller ind, siger Susanne Ebdrup, direktør for Børn og Unge i Holstebro Kommune.
Det kommer til at tage længere tid at finde en ny skoleleder til Halgård Skole end forventet.

Holstebro: Holstebro Kommune har valgt at genopslå den ledige stilling som skoleleder på Halgård Skole. Skolen har siden 1. februar stået uden skoleleder.

- Vi har lavet et genopslag, fordi vi ikke syntes, at vi i første hug fik nok kvalificerede ansøgninger, siger Susanne Ebdrup, direktør for Børn og Unge.

Oveni kom coronavirussen, som - direktøren vurderer - kan have spillet ind på ansøgertallet.

- Vi har forlænget ansøgningsfristen indtil videre indtil 17. april, for det giver ingen mening at holde samtaler virtuelt. Det er ikke nogen god form. Jeg vil rigtig gerne have en ny skoleleder, men omvendt er det jo ikke sådan, at skolen ikke kører, siger Susanne Ebdrup.

Det er skolens tidligere viceleder, Minna Kristensen, der har påtaget sig ledelsesanvaret på Halgård Skole, og alt tyder på, at hendes periode som konstitueret skoleleder kommer til at række ud over de tre måneder, som oprindeligt var forventningen.

Ansøgningsfristen kan blive yderligere udsat grundet corona. Ansættelsesudvalget, bestående af skolebestyrelsen og direktøren, holder to samtalerunder. Tidspunkterne for samtalerne vil blive fastlagt, når situationen omkring Covid-19 er afklaret. Kandidaterne skal desuden have udarbejdet person- og kompetenceprofil samt have en individuel samtale med kommunens skole- og rådgivningschef.

Vi har forlænget ansøgningsfristen til 17. april, for det giver ingen mening at holde samtaler virtuelt. Det er ikke nogen god form. Jeg vil rigtig gerne have en ny skoleleder, men omvendt er det jo ikke sådan, at skolen ikke kører, siger Susanne Ebdrup.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

En drømmebolig - langt ude i skoven

Danmark

Live fra pressemøde: Samfundet kan genåbne efter påske - men det vil ske gradvist og forskudt

Annonce