Annonce
Sport

Skoleroning-effekten kunne aflæses i medaljehøsten

Holstebro Roklubs årgangsmestre 2019. Privatfoto
Holstebro Roklub tog hele 16 ungdomsmedaljer selv, da klubben i weekenden var værter for årets årgangsmesterskaber på Vandkraftsøen. De gode resultater er et direkte resultat af skoleroning-projektet.

Holstebro: Kaproningschef Freddy Quist var ikke selv til stede, da der i weekenden blev afviklet årgangsmesterskaber på Vandkraftsøen, da han var med Tobias Bork Kristensen og Casper Lindballe til U19-VM i Tokyo.

Men da han mandag landede i Danmark og lod sit blik glide ned over resultatlisten, kunne han kun glæde sig. Endnu engang dominerede Holstebro Roklub og fik sat en tyk streg under, at der er masser af unge talenter i klubben.

I alt blev det til fem guldmedaljer, syv sølvmedaljer og fire bronzemedaljer til klubbens unge roere.

Annonce

Deltagere

Holstebro Roklub havde følgende ungdsomroere med ved årgangsmesterskaberne:

Mikkel Madsen, Rasmus Bechmann, Jens Pedersen, William Ørts, Simon Madsen, Andreas Bork Kristensen, Lucas Sittrup Kallesøe, Laura Møller, Naja Noer Normann Andersen, Maja Vie Krabbe Riis, Nanna Lindballe, Caroline Fredslund Sørensen, My Alberte Schaaf, Anna Skovdam, Christian Søndergaard, Nikolaj Dalbøl, Tobias Kramer, Simon Mikkelsen, Stine Højager Nielsen.

Skoleroere

For kaproningschefen var årgangsmesterskaberne et vidnesbyrd om, at skoleronings-projektet i Holstebro Kommune er begyndt at bære frugt.

- Det er til årgangsmesterskaberne, vi kan se, om vores skoleroning virker, og det gør det med de resultater, vores unge roere igen i år lavede, forklarer Freddy Quist.

Skoleroning er først og fremmest en måde at nå ud til rotalenter, der ikke nødvendigvis var kommet i kontakt med rosporten. Men samtidig er projektet med til at skabe en stærk kultur i klubben, som er med til at højne niveauet endnu mere hos de unge roere.

- Vores skoleroning bliver meget synligt på sådan en weekend. Alene i U15 stillede vi med 15 roere, der alle er kommet ind via skoleroning, og de hentede tilsammen tre guld-, tre sølv- og to bronzemedaljer, konstaterer Freddy Quist.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Humørklubbens formand nyeste kandidat

Annonce