Annonce
Sport

Slovensk stregkriger meldes på vej til TTH

- Jeg har min fremtid på plads, men jeg kan ikke sige noget officielt endnu, siger Miha Zvizej til JydskeVestkysten. Foto: Morten Stricker

Holstebro: Der er udsigt til, at TTH Holstebro kan skrive en slovensk landsholdsspiller på holdkortet fra sommeren 2022.

Ifølge JydskeVestkysten henter TTH stregspilleren Miha Zvizej hos ligakonkurrenterne Ribe-Esbjerg HH på en tre-årig kontrakt. Den 33-årige slovener bekræfter overfor avisen, at han har fundet en ny arbejdsgiver efter næste sæson.

- Det er rigtigt. Jeg ved, hvad jeg skal. Jeg har min fremtid på plads, men jeg kan ikke sige noget officielt endnu, fortæller Miha Zvizej til JydskeVestkysten.

Annonce

Stregspilleren kom til Ribe-Esbjerg HH fra franske Montpellier tilbage i 2017 og var i denne sæson ligaens mest målfarlige stregspiller, hvilket også gav ham en plads på det officielle allstar-hold. Tidligere i karrieren har Miha Zvizej også repræsenteret Bjerringbro-Silkeborg.

Hos TTH Holstebro ønsker man hverken at be- eller afkræfte, at Zvizej er på vej nordpå.

- Ingen kommentarer. Lige nu koncentrere vi os om bronzekampene og med at få sæsonen afsluttet, siger direktør John Mikkelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Vikingerne mødte gamle finske kendinger

Kultur For abonnenter

Håndsprit står klar til festival: - Det er mere sikkert her end i Bilka

Kultur

Bogbussen kører igen til august

Annonce