x
Annonce
Kultur

Små Sensationer på jubilæumsturné

Også på musikportalerne har Små Sensationer markeret sig - og de forskellige udgaver, der er udgivet af ”Sådan nogen som os” (blandt andet med Henning Kvitnes, Wenche Myhre og Poul Krebs' egen version) er streamet omkring 12 millioner gange alene på Spotify. Pressebillede

Holstebro: Poul Krebs sendte i 1995 albummet Små Sensationer på gaden - og fik sit egentlige kommercielle gennembrud, seks Grammy-nomineringer og firedobbelt platin.

I år har albummet 25 års jubilæum - og det har kunstneren valgt at markere med en jubilæumsturné, der lægger vejen forbi Holstebro og Black Box torsdag den 19. marts.

- Det hold, jeg har nu, har en spilleglæde og en legelyst, der gør, at jeg glæder mig stort til at spille hele det album, der gjorde så stor en forskel for mig. Det er sange, der bare så gerne vil spilles, i netop dét særligt gode selskab, siger Poul Krebs selv om turneen.

I Holstebro bliver alle sangene fra albummet spillet af et band med følgende besætning: Troels Skjærbæk på bas, Rune Kjeldsen på guitar, Palle Hjorth på tangenter og Rasmus Valdorff på trommer.

- Små Sensationer blev det endelige kommercielle gennembrud for Poul Krebs – og sikrede den glade sangskriver ikke mindre end seks nomineringer, da der skulle uddeles Grammy’er for 1995, samtidig med at P3’s lyttere tildelte megahittet ”Sådan nogen som os” prisen som årets hit. Albummet er efterhånden solgt i langt over 200.000 fysiske eksemplarer og har opnået fire-dobbelt platin. Så det kan da kun blive et kært gensyn, siger administrationschef for Musikteatret, Lone Abildtrup.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Medarbejdere går 20 procent ned i løn

Danmark

Virusekspert: Derfor er omstridt hestestævne den mest sandsynlige årsag til storsmitte i Herning

Annonce