Annonce
Holstebro

Smits er tilbage: Det kan sagtens blive hans gennembrudsæsson

23-årige Kay Smits, som her ses i en træningskamp kort inden han tog til Magdeburg, er hjemvendt fra sit lejeophold. Foto: Morten Stricker
Kay Smits er tilbage i TTH Holstebro efter sit lejeophold i Magdeburg. Direktør John Mikkelsen glæder sig over at have hollænderen, som han har stor tiltro til, tilbage.
Annonce

Holstebro: Det er en ny forstærkning, men det er også en velkendt forstærkning.

Kay Smits, som i februar blev udlejet til Magdeburg i den tyske bundesliga, skal igen trække TTH-trøjen over hovedet i den kommende sæson.

Han blev udlejet, fordi TTH var fornuftigt besat på højrebacken, og fordi tilbuddet var økonomisk attraktivt.

Nu glæder TTH-direktør John Mikkelsen sig over, at han igen er tilbage i Gråkjær Arena.

- Vi har aldrig været i tvivl om, at Kay Smits rummer et rigtigt stort potentiale. Det potentiale er han begyndt at vise i de seneste sæsoner, hvor han især imponerede til EM i Sverige, siger John Mikkelsen.


Han er dygtig, og han kender den danske liga. Jeg tror, at han bliver en profil for os. Det her kan sagtens blive hans gennembrudssæson i TTH.

John Mikkelsen, TTH-direktør


Det var formentligt også på grund af den slutrunde, at skadesplagede Magdeburg kastede sin kærlighed over hollænderen.

- Det har hele tiden været meningen, at han skulle tilbage, men vi lagde heller ikke skjul på, at hvis Magdeburg ville beholde ham, så skulle vi snakke om det. Sådan blev situationen ikke, konstaterer John Mikkelsen.

Annonce

Gennembrudssæson

Kay Smits har allerede givet prøver på sit talent i TTH, men han har også skulle dele spilletiden med både Nikolaj Enderleit og Peter Balling.

Nu er der lagt op til, at højrebackduoen kommer til at bestå af Enderleit og Smits. Med den mængde kampe, som TTH Holstebro formentligt skal spille, er der lagt op til en del spilletid til hollænderen.

- Han er dygtig, og han kender den danske liga. Jeg tror, at han bliver en profil for os. Det her kan sagtens blive hans gennembrudssæson i TTH, siger John Mikkelsen.

Kay Smits scorede 22 mål for Holland i holdets tre kampe til EM i Sverige i starten af året, og det var mod store nationer som Tyskland og Spanien. Efterfølgende leverede han også flere flotte kampe for Magdeburg. Han har kontrakt med TTH Holstebro indtil sommeren 2021.

16. juli indleder Kay Smits, sammen med resten af TTH Holstebro, træningen forud for den kommende sæson.

Annonce
Annonce
Lemvig

Kørte med promiller i blodet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

14-årig død efter ulykke

Lemvig

Kirke var til salg i seks dage

Lemvig

- Vi har planer om et legeland

Debat

Ingen fik direkte besked om nedlukningen

Lemvig

Larm og ballade i Lemvig by

Annonce