Annonce
Sport

Smits viste sig godt frem efter skade: Sikrede point få sekunder før tid

For lidt under tre uger siden kom Kay Smits til skade med sin fod/ankel, men bedømt på den netop overståede landsholdsuge er han tilbage i fulde omdrejninger. Foto: Johan Gadegaard
Annonce

Holstebro: Det så ikke godt ud, da Kay Smits faldt til jorden i kampen mod Fredericia, som var den sidste inden vinterpausen.

Hånden blev banket i jorden og han havde tydeligvis store smerter i sin fod, men alt peger på, at hollænderen er kommet sig helt over det.

Onsdag og søndag var han afsted med det hollandske landshold for at spille EM-kvalifikation, hvor holdet spillede to opgør mod Slovenien.

Det blev med Kay Smits i en hovedrolle, da han lavede henholdsvis otte og ni mål og endda puttede glasur på kagen ved at sikre Holland ét point med en scoring få sekunder før tid i søndagens opgør, som endte 27-27.

Dermed kunne Holland notere sig et enkelt point efter de to første opgør, da den første kamp til Slovenien blev tabt 23-34. Puljen tæller også Polen og Tyrkiet. Holdene møder hinanden to gange, de to bedste går videre, mens tredjepladsen også kan ende med en plads til EM.

Kay Smits er topscorer for TTH Holstebro indtil videre i denne sæson med sine 94 mål. I august meddelte den 23-årige hollænder, at han stopper i klubben efter denne sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Tidligere minkavler i Nørre Nissum: Vi har brug for en afklaring

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce