Annonce
Struer

Smitten er tilbage i Struer Kommune

Smittetrykket stiger i denne uge i Struer Kommune. Foto: Niels Christian Vilmann
Ugen har foreløbig budt på træls statistiklæsning lokalt - mandag blev 11 borgere konstateret smittet med Covid-19
Annonce

Struer: Det føles lidt som at være slået tilbage til start. I hvert fald har de seneste par dages statistikker fra Statens Serum Institut (SSI) været nedslående læsning.

Tallene viser, at kommunen kan være på vej tilbage til det høje smittetryk, der tilbage i oktober landede kommunen en topplacering på landsplan. Onsdag opgjorde SSI det såkaldte incidenstal, der er antallet af smittede per 100.000 indbyggere, til 190,6 i Struer Kommune. Endnu et hop opad i forhold til dagen før, hvor tallet var 152,4.

Annonce

Blå mandag

Tallet er blandt andet båret af en blå mandag, hvor hele 11 borgere i kommunen blev konstateret smittet med Covid-19. Det er tredje gang siden september at tallet er så højt. Rekorden har 8. oktober, hvor 21 borgere blev konstateret smittede.

SSI har konstateret 40 nye smittede de seneste syv dage i Struer Kommune, der med onsdagens tal nu er i Top 20 over landets kommuner målt på smittetryk.

I  nabokommunerne Holstebro og Lemvig er der fortsat et højt smittetryk. Holstebro har landets sjettehøjeste smittetryk (244,4) mens Lemvig indtager ottendepladsen (233,5).

Tirsdag blev 21 vuggestuebørn og 8 fra personalet sendt hjem efter at et barn i Bremdal Dagtilbud blev konstateret smittet med Covid-19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Nu kan du kommentere mulig skolefusion

Holstebro For abonnenter

Her er ministerens tre bud: Sådan kan man komme mink-massegrave til livs

Annonce