Annonce
Lemvig

Socialdemokrater utilfredse med egen folketingskandidat

Der er ikke tilfredshed med Palle Lykke Ravn. Arkivfoto
Lemvig bakker fortsat Palle Lykke Ravn op, men forslag om at finde en ny kom på banen
Annonce

Lemvig: På Socialdemokratiets generalforsamling i Lemvig torsdag aften tegnede sig en spirende utilfredshed med partiets, lokale folketingskandidat, Palle Lykke Ravn, fra Struer.

Partiforeningerne i Lemvig og i Struer skal hvert år vælge folketingskandidat, og derfor var kandidaten da også inviteret med til generalforsamlingen. Palle Lykke Ravn havde dog meldt afbud på grund af sygdom.

Det udmøntede sig i flere kommentarer fra de tilstedeværende, der ikke direkte udtrykte deres utilfredshed, men som alligevel lod skinne igennem, at der er problemer. Der blev blandt andet spurgt ind til, hvordan Palle Lykke Ravn havde klaret sig i den seneste valgkamp i forhold til sin forgænger, hvortil formanden Ivan Møller Sørensen sagde, at hans personlige stemmetal lå på niveau med forgængeren. Andre spurgte om muligheden for at finde en ny kandidat på generalforsamlingen, men da ingen umiddelbart blev foreslået, blev generalforsamlingen enige om fortsat at indstille Palle Lykke Ravn som folketingskandidat.

Lise Thomsen spurgte meget direkte til, hvor længe man havde til at finde en ny kandidat og fik svaret af ordstyreren, at en folketingskandidat skulle gen-indstilles på hver generalforsamling for et år af gangen.

- I så fald vil jeg gerne opfordre bestyrelsen til at finde en modkandidat inden næste generalforsamling, sagde hun.

Udfaldet af debatten blev dog, at partiforeningen fortsat indstiller Palle Lykke Ravn som kandidat over for kredsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Lemvig Havn er byens fristed

Lemvig

Solen blev sunget ned på Havnen

Annonce