Annonce
Lemvig

Sol og Strand støtter tre projekter

Bureauchef Jeppe Vang Rysgaard hos Sol og Strand i Vejlby Klit glæder sig over de tre gode forslag, der nu alle kan se frem til at modtage penge. PR-foto
Tre lokale projekter får nu hver en økonomisk håndsrækning af feriehusudlejningsfirmaet.

Vejlby Klit: Det nye tiltag "Sol og Strands lokale håndsrækning" har fundet tre, lokale projekter, som hver vil modtager en pose penge fra Sol og Strand Feriehusudlejning. I alt er der 20.000 kroner i puljen, og nu er det op til sommerhusejerne at afgøre, hvordan pengene skal fordeles. De tre kandidater skal i gang med at producere en video, som fortæller om projektet, og herefter får husejerne mulighed for at afgive deres stemme. I august løftes sløret for, hvordan pengene fordeles.

De tre kandidater er nye vandrestier ved Ferring Sø, nye tiltag i forbindelse med den nationale cykelrute, Vestkystruten, samt renovering af et bedehus.

- Vi har modtaget nogle spændende ansøgninger, som vidner om stor gejst og virkelyst her i lokalområdet, og det er rigtigt glædeligt, siger Jeppe Vang Rysgaard, der er bureauchef hos Sol og Strand i Vejlby Klit, i en pressemeddelelse.

Annonce

Mere om kandidaterne

Grundejerforeningen Vejlby Strand vil udvikle det naturskønne område ved Ferring Sø. Der er i forvejen etableret en sti, og foreningen ønsker at fortsætte arbejdet med at udvikle det rekreative område med nye stier til glæde for både turister og lokale.

Vejlby Klit Grundejerforening har ansøgt om støtte til et større projekt med udvikling af nationale cykel- og vandreruter i området ved Bovbjerg og Ferring.

I Harboøre-området arbejder et udvalg på at skabe en ny turistattraktion i form af et bedehus fra omkring 1900-tallet. Det er det eneste bedehus i Danmark, og projektmagerne bag ønsker at købe og tilbageføre huset i dets oprindelige udseende. Huset blev opført af Christen Hou Mærsk, som havde brug for et sted at mindes sin kone, som døde i barselsengen efter fødslen af parrets 12. barn.

- Der er tale om tre rigtig gode projekter, som alle har betydning for vores lokalområde – både for de gæster, der besøger os, men også for de fastboende. Hvordan puljen på de 20.000 kroner bliver fordelt mellem de tre kandidater, bliver op til husejerne, der er tilknyttet vores bureau, at afgøre. Sikkert og vist er det, at alle tre kandidater får del i puljen, siger Jeppe Vang Rysgaard.

Det er første år, at Sol og Strand uddeler penge til lokale projekter. Udlejningsbureauet har i år afsat en million kroner til fordeling over hele landet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Mobile fabrikker over hele verden

Annonce