Annonce
Struer

Sol og varme til finalen på havnetræf

Sommerens sidste lørdagstræf i Struer arrangeret af Nordvestjysk Autogalleri trak mange køretøjer og nysgerrige i det smukke sommervejr. En fin afslutning på træffene, der helt efter planen har givet flere medlemmer og skabt liv i midtbyen på sommerlørdage. Foto: Preben Christensen
Nordvestjysk Autogalleri har i en anderledes sæson tilsat oktankrydderi til midtbyen og havnen i Struer fem sommerlørdage - det har trukket publikum og givet en del nye medlemmer
Annonce

Struer: Den kunne ikke blive meget flottere, den sidste sommerlørdag med veterankøretøjer i midtbyen og på havnen i Struer.

Faktisk sørgede solen og heden for, at lørdagen blev det bedst besøgte og trak hele 40 kørende deltagere i midtbyen, mens flere stødte til nede på havnen.

Rekordflest af alle de lørdage, der i år var blev gennemført af autogalleriet i forbindelse med Summer Days.

Annonce

Nye medlemmer

Corona-restriktioner eller ej: erfaringerne fra træffene er gode, og målet om at gøre sig mere synlig i lokalområdet er bestemt også nået, siger næstformand i Nordvestjysk Autogalleri, Preben Christensen.

- Vi har fået en del nye medlemmer i Autogalleriet og en del flere køretøjer. De uddelte evalueringsskemaer tyder også på, at vi har ramt rimelig plet. Så alt i alt har det været en succes. Men det har også trukket på mange af de frivilliges kræfter, siger Preben Christensen.

Internt er der således blevet arbejdet intenst på arrangementerne, også selv om samarbejdet med myndighederne qua corona-restriktionerne har fyldt ekstra meget.

Det kostede således den første lørdag med træf livet, og den måtte aflyses på grund af kravene fra politiet.

Siden gik en enkelt lørdag i vasken på grund af dårligt vejr.

Annonce

Godt modtaget

Men de fem gange, autogalleriet har kunnet arrangere lørdagstræffene, har oplevelsen været, at den ekstra attraktion i midtbyen og på havnen er blevet godt modtaget. Af såvel borgere som de handlende, siger Preben Christensen.


Jeg har været rundt og spørge nogle af de handlende, hvad de syntes om vores arrangementer, og de roste det i høje toner. Det er vi naturligvis godt tilfredse med, for det var bestemt en del af formålet.

Preben Christensen, næstformand, Nordvestjysk Autogalleri, Struer


- Jeg har været rundt og spørge nogle af de handlende, hvad de syntes om vores arrangementer, og de roste det i høje toner. Det er vi naturligvis godt tilfredse med, for det var bestemt en del af formålet, siger Preben Christensen.

Han roser også Lydens By for opbakningen. Især de to containere, der blev brugt til kunstudstilling, grillcafé og scene til musikerne har været en stor hjælp.

Annonce

En god oplevelse

Bestyrelsen vil nu tygge på erfaringerne fra årets træf og siden tage stilling til, om træffene skal gentages, siger Preben Christensen.


Vi kunne bestemt godt have ønsket os en sæson uden restriktioner. Men ud fra de forudsætninger, der nu engang var og er, så har det været en god oplevelse. Jeg vil bestemt ikke afvise, at træffene i midtbyen og på havnen er kommet for at blive.

Preben Christensen, næstformand, Nordvestjysk Autogalleri, Struer


- Vi kunne bestemt godt have ønsket os en sæson uden restriktioner. Men ud fra de forudsætninger, der nu engang var og er, så har det været en god oplevelse. Jeg vil bestemt ikke afvise, at træffene i midtbyen og på havnen er kommet for at blive, siger Preben Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Tyv stak af med værktøj

Lemvig

Ellen Trane Nørby vil være borgmester

112

Lige nu: Peter Madsen erkender sig skyldig i flugt og trusler

Lemvig

Fiskeredskaber forsvundet fra fjorden

Annonce