Annonce
Lemvig

Solen blev sunget ned på Havnen

Der blev sunget med på flere af Thøger Larsens sange, da der var fællessang på Lemvig Havn
Annonce

Lemvig: Solen kunne stadig lyse havneområdet op, selv om den langsomt var ved at finde vej ned bag træerne og skrænterne mod vest.

Solnedgangen blev markeret torsdag aften med solnedgangssang på Havnen i Lemvig. Til tonerne af flere Thøger Larsen-sange, der kom ud af struberne på de fremmødte, blev den flotte sommeraften sunget til ende af de mange fremmødte.

Handelschef Mai Lindgaard uddelte sanghæfterne, mens vægter Steen Graversgaard holdt tal på, at der kom nøjagtigt 100 personer ind på området, hvor fællessangen foregik.


Det kan godt være, at vi ikke er så gode til at synge, men vi gør det alligevel

Frank Staugaard, deltager i fællessang


De øvrige fremmødte havde spredt sig over en stor del af havnearealet for også at deltage i fællessangen, hvor der i løbet af knapt tre kvarter blev sunget en god håndfuld sange.

Vægterne Steen Graversgaard og Søren Melchiorsen sang sammen med Bent Olesen for på sangene. Foto: Jesper Lundsgaard

Elin Andersen og Frank Staugaard fra Bruunshåb ved Viborg var to af de fremmødte. De bor i sommerhus på Gjellerodde, og de nød fællessangen.

Annonce

Selvfølgelig Thøger Larsen

- Det kan godt være, at vi ikke er så gode til at synge, men vi gør det alligevel. Og så er det med til at samle folk, siger Frank Staugaard med et stort smil på læben.

- Vi har altid sunget meget i vores familie, og det er ikke blevet mindre i foråret. Vi har også fulgt fællessangen på tv, og så er det hyggeligt at være med til, supplerer Elin Andersen.

Flere generationer var samlet om fællessangen på Lemvig Havn torsdag aften. Foto: Jesper Lundsgaard

De fandt det naturligt, at det netop var Thøger Larsens sange, der var i fokus ved fællessangen.

- Det skal selvfølgelig være hans sange, vi skulle synge, når han stammer herfra. Vi har også besøgt hans mindesten, mens vi har været her, siger Frank Staugaard og Elin Andersen.

Også Lotte Grewy fra Aulum var sammen med veninden Ann Dorte Graae fra Vejle til fællessang.

Handelschef Mai Lindgaard uddelte sanghæfter til de fremmødte. Foto: Jesper Lundsgaard

- Vi havde set det annonceret, og var også med sidste år. Det giver et godt sammenhold at synge, og så er det også flot at nyde solnedgangen på havnen, siger Lotte Grewy.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

CrossEyes i Lemvig har fået mere plads

Annonce