Annonce
Lemvig

Store events er i fare for at blive aflyst: Arrangørerne sover på svære beslutninger

Der er endnu ikke svar på, om Fiskedagen i Thyborøn aflyses eller udsættes. Arkivfoto
En række store events er i fare for at blive aflyst i Lemvig Kommune - men arrangørerne venter lidt med at tage stilling

Lemvig: I sommeren 2020 er der planlagt en række events, men de er nu alle i farezonen, fordi regeringen har besluttet, at der til og med august ikke må forsamles et stort antal mennesker.

Tidligere er Lemvig Marked & Dyrskue i starten af juni aflyst. Men hvad med åbningen og klimamødet på Klimatorium? Hvad med Fiskedagen i Thyborøn? Hvad med de mange events, som turistforening, de handlende og kommunen har planlagt hele sommeren?

Du må vente på svar.

- Vi har hørt, hvad statsministeren sagde, og det betyder naturligvis, vi skal overveje, hvad vi gør med vores åbning og den planlagte klimakonference. Vi kender ikke helt indholdet af det, der er sagt, og hvordan det helt præcist påvirker vore planer. Derfor har vi besluttet os for at sove på det, og så vil bestyrelsen mødes onsdag den 15. april og tage stilling til, om vi gennemfører, flytter, eller hvad vi gør, siger direktør Lars Nørgård Holmegaard om planerne på Klimatorium.

Og Lemvig Kommunes chef for kommunikation og turisme, Kristian Hansen, svarer kortfattet og skriftligt på vores henvendelse:

" Vi har noteret os statsministerens melding om, at der ikke må holdes større arrangementer frem til og med august. Vi vil selvfølgelig overholde retningslinjerne og arbejder nu på at få overblik over, hvad det konkret betyder i forhold til aflysninger, flytninger med videre."

Så vi må afvente med tålmodighed, hvad man når frem til. Krabbefestivalen i Lemvig er først til september, så den er indtil videre ikke ramt.

Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Tøjeksperten lukker i Lemvig

Kultur

Kunstmuseum klar til at åbne

Annonce