Annonce
Sport

Spektakulært lob cementerer Tottenham-sejr mod bundprop

Fra en svær vinkel lykkedes det Tottenhams Tanguy Ndombele at score et fremragende mål, der gjorde det til 3-1 mod Sheffield. Foto: Mike Egerton/Reuters
Pierre-Emile Højbjerg fik som sædvanlig fuld tid for Tottenham, der søndag cruisede til sejr i Sheffield.

Der var tydelig kvalitetsforskel på holdene, da Sheffield United søndag eftermiddag tog imod Tottenham i Premier League.

Gæsterne fra Tottenham var således en for stor mundfuld for bundholdet, og det endte med en sikker 3-1-sejr til London-mandskabet.

Sejren blev cementeret i anden halvleg på en spektakulær scoring af midtbanespilleren Tanguy Ndombele. Danske Pierre-Emile Højbjerg spillede endnu en gang hele kampen for Tottenham.

De tre point betyder, at Tottenham indtager fjerdepladsen i Premier League med 33 point efter 18 kampe. Sheffield, der ellers vandt over Newcastle i sidste runde, skraber bunden af tabellen med blot 5 point efter 19 kampe.

Forhåndsfavoritterne fra Tottenham bragte sig søndag hurtigt foran.

Et skarpt hjørnespark fra Son Heung-min fandt Serge Aurier i det forreste område, og den ivorianske back pandede føringsmålet i nettet.

Mod slutningen af første halvleg blev føringen fordoblet.

Pierre-Emile Højbjerg stak en kort pasning frem til Harry Kane, der stærkt holdt Sheffield-forsvaret væk og sparkede bolden sikkert ind til 2-0.

Efter knap en times spil fik Sheffield reduceret, da et godt indlæg fra John Fleck blev headet ind af David McGoldrick.

Det var dog ikke længe, hjemmeholdet fik lov til at drømme om et comeback.

I den anden ende diskede Tottenham således op med en forrygende scoring.

Steven Bergwijn vippede bolden over Sheffield-forsvaret og ind til Tanguy Ndombele. Fra en spids vinkel og med ryggen til mål lobbede franskmanden bolden over både sig selv og målmand Aaron Ramsdale.

Den flotte 3-1-scoring blev kampens sidste, og dermed holder José Mourinhos tropper i sikker stil trit med resten af Premier League-toppen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Minut for minut: Ja da! Lemvig tager flot sejr i Skanderborg og øger afstanden til sidstepladsen

Sport For abonnenter

Karakterer: Hold nu op, der er mange topkarakterer efter sådan en sejr

Annonce